Κύπρος

Λάρνακα – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας: Άκουσα φωνές και τότε σιγουρεύτηκα ότι τα παιδιά ήταν μέσα! (βίντεο)

Ο άνθρωπος που μαζί με τον αδερφό του ενημέρωσαν την Αστυνομία για τον εντοπισμό του άνδρα, που απήγαγε τα δύο αγοράκια στην Λάρνακα, μίλησε στα κυπριακά ΜΜΕ.

Το θρίλερ στη Λάρνακα ολοκληρώθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι, όταν τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, κοντά στο σχολείο τους.

«Η περιγραφή του αυτοκινήτου και του ανθρώπου ταίριαζε με ένα άνθρωπο στη γειτονιά. Το τελευταίο διάστημα ο συγκεκριμένος έβγαζε τις πινακίδες εγγραφής και τις έβαζε πίσω, αυτό κίνησε την περιέργεια στον αδερφό μου και με πήρε τηλέφωνο. Τον ρώτησα για το συγκεκριμένο καπέλο και μου είπε ότι τον είδε να το φορά χθες», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολούθως αφού σιγουρεύτηκαν με τον αδερφό του ότι ταίριαζαν όλα, ενημέρωσαν την Αστυνομία. «Ήρθαν, μπήκαν μέσα και έκλεισαν την πόρτα. Άκουσα φωνές και τότε σιγουρεύτηκα ότι τα παιδιά ήταν μέσα. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν ναρκωμένα και τα κρατούσαν πάνω τους Αστυνομικοί…».

Ακούστε όσα είπε

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης