Κύπρος

Λάρνακα: Εδώ βρέθηκαν οι δύο 11χρονοι που είχαν απαχθεί! «Έμοιαζαν ναρκωμένοι» (βίντεο)


Τα δυο ελληνόπουλα εντοπίσθηκαν σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (25.09.2018). Τα είδαν περαστικοί να μπαίνουν μαζί με τον δράστη και ειδοποίησαν τις αρχές. Δείτε την πολυκατοικία, όπου εντοπίστηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια, και τα δύο αυτοκίνητα του δράστη.

Περίπου στις 3 το μεσημέρι έληξε το θρίλερ με τα δύο 11χρονα παιδιά, που απήχθησαν σήμερα (25.09.2018) το πρωί από το σχολείο τους, στη Λάρνακα.

Η ιστοσελίδα Cyprus Times δημοσίευσε βίντεο που δείχνει την πολυκατοικία, σε διαμέρισμα της οποίας κρατούνταν τα αγοράκια, και βρίσκεται κοντά στο σχολείο τους.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcyprustimescom%2Fvideos%2F2143469875871319%2F&show_text=0&width=267

Τα παιδιά, βρέθηκαν καλά στην υγεία τους, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως έμοιαζαν ναρκωμένα.

Ο δράστης είναι 35 ετών και Ελληνοκύπριος και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Στην παρακάτω φωτογραφία, βλέπετε τα δύο οχήματα του 35χρονου, εκ των οποίων το γκρίζο ήταν αυτό που χρησιμοποίησε κατά την απαγωγή, στη Λάρνακα.

Τα δύο παιδιά έχουν παραδοθεί ήδη στους γονείς τους. Σύμφωνα πάντα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο σκοπός της απαγωγής να είναι τα λύτρα. Σε δηλώσεις του ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών, ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια. «Ήταν όλοι άψογοι», είπε. Ο εντοπισμός έγινε μετά από πληροφορία πολιτών που είδαν τα παιδιά να μπαίνουν σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο. Η Αστυνομία έφθασε στο χώρο και συνέλαβε το δράστη και παρέλαβε τα παιδιά.
https://twitter.com/Cyprus_Police/status/1044562196196458498?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...