Κύπρος

Κύπρος: Υπό 8ήμερη κράτηση ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στην Κύπρο αποδέχτηκε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του 35χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη χθεσινή απαγωγή των δύο ανήλικων αγοριών από το σχολείο τους.

Ο δράστης παρουσιάστηκε στο δικαστήριο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων θυρών. Ο 35χρονος δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Στο διαμέρισμα του, όπου ανακρινόταν πολλές ώρες μετά τη σύλληψη, ο 35χρονος ομολόγησε την απαγωγή και επέμενε να λέει ότι το έκανε για να ζητήσει λύτρα. Ωστόσο, δεν έγινε πιστευτός από τους ανακριτές, οι οποίοι επί ώρες εξέταζαν τα προσωπικά του αντικείμενα στο διαμέρισμα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλέφωνα κ.λπ. αναζητώντας απαντήσεις για τα κίνητρα της απαγωγής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο εμπλοκής και δεύτερου προσώπου στην υπόθεση. Ο εντοπισμός των παιδιών και η σύλληψη του υπόπτου, έγιναν χάρη στην παρατηρητικότητα πολιτών και τη συνεργασία τους με την Αστυνομία.

Πλέον, οι αστυνομικοί θα έχουν την ευκαιρία να αποσαφηνίσουν τα κίνητρα του δράστη μέσα από σειρά ανακρίσεων τις οποίες διευκολύνει η παράταση της κράτησής του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές