Κύπρος

Κύπρος: Δεν υπήρξε κακοποίηση των 10χρονων από τον 35χρονο απαγωγέα (βίντεο)

Δεν υπήρξε κακοποίηση των 10χρονων που απήχθησαν το πρωί της Τρίτης (25.09.2018) στην Λάρνακα, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου

Ο κ. Χρυσοστόμου ανέφερε ότι την πληροφορία για το σημείο που βρισκόταν ο 35χρονος έδωσε πολίτης, ενώ επαίνεσε την άρτια επαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξαν τα μέλη της αστυνομίας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας χαρακτήρισε ωφέλιμο τον θεσμό τού παρατηρητή της γειτονιάς (θεσμός που λειτουργεί σε επίπεδο δήμου), καθώς η κρίσιμη πληροφορία προήλθε από πολίτη-παρατηρητή.

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να δοθεί το μήνυμα πως τα παιδιά των πολιτών βρίσκονται σε κίνδυνο.

Βίντεο – ντοκουμέντο
Nωρίτερα είχε δει το «φως» της δημοσιότητας ένα video ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που ο 35χρονος άνδρας τα οδηγεί στο διαμέρισμά του.

https://youtu.be/PlMCAUXHlbA

Ο 35χρονος παρέσυρε τα δυο αγόρια με το πρόσχημα πως είναι ο νέος τους δάσκαλος και τα οδήγησε στο αυτοκίνητό του. Ήταν 07:30 το πρωί της Τρίτης (25.09.2018) όταν πήγε στο σχολείο των παιδιών και τους ζήτησε να τον βοηθήσουν να κουβαλήσει βιβλία στο αυτοκίνητό του κάποια βιβλία.

Έτσι, τα έβαλε στο αυτοκίνητο και τα οδήγησε σε διαμέρισμα που νοίκιαζε στη Λάρνακα. Εκεί τα κράτησε σχεδόν οκτώ ώρες, έως ότου τους εντοπίσει η αστυνομία. Ο 35χρονος συνελήφθη και δεν άργησε να ομολογήσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...