Κοινωνία

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: «Κρατούσε μαχαίρι - Δεν θέλαμε να του κάνουμε ζημιά», λέει ο 55χρονος (βίντεο)

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό στην Ομόνοια και τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου έδωσε ο 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του 33χρονου στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Αθήνα.

«Η συμμετοχή μου στην συγκεκριμένη ενέργεια αφορούσε στο να εμποδίσω τον δράστη, ο οποίος έβγαινε με σοκ επιθετικότητας κρατώντας στα χέρια του μαχαίρι, να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε άνθρωπο βρισκόταν απ' έξω», ανέφερε αρχικά στο δελτίο ειδήσεων του Alpha ο 55χρονος.

«Το μοναδικό πράγμα που κάναμε εμείς μαζί με τον κοσμηματοπώλη, ήταν να προσπαθήσουμε να τον καθυστερήσουμε να μην βγει και γίνει κανένα κακό, μέχρι να έρθει η αστυνομία», πρόσθεσε. «Δεν υπήρχε καμία πρόθεση για να του κάνουμε κάποια ζημιά ή να τον σκοτώσουμε. Όταν τον αφόπλισα και του πήρα το μαχαίρι θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα αν ήθελα. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο», είπε ακόμα ο 55χρονος.

Δείτε όλα όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ