Κόσμος

Η απλή κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ που προκάλεσε σάλο -Έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται για μέλη της βασιλικής οικογένειας (βίντεο)


Για τους κοινούς θνητούς είναι κάτι συνηθισμένο. Για μια Δούκισσα όμως όχι. Γι' αυτό και έχει αναχθεί σε θέμα συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο.

Την Τρίτη 25/9 η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της σόλο εμφάνιση, χωρίς τον πρίγκηπα Χάρι στο πλευρό της, επισκέφθηκε την Έκθεση Royal Academy Oceania Exhibition στο Λονδίνο. Εκεί λοιπόν έκανε κάτι που δεν συνηθίζεται για μέλη της βασιλικής οικογένειας: έκλεισε μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου που τη μετέφερε.

Αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν στο διαδίκτυο το θέμα. Κάποιοι στάθηκαν στο πόσο «προσγειωμένη» είναι η Δούκισσα του Σάσεξ και στην «ταπεινή συμπεριφορά της», ενώ άλλοι αστειεύτηκαν σημειώνοντας πως κάποιος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του.

Ο ειδικός σε θέματα που έχουν να κάνουν με το πρωτόκολλο, Γουίλιαμ Χάνσον μιλώντας στο Radio 1 Newsbeat ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνήθως αν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας ή αξιωματούχος έχεις ένα μέλος προσωπικού για να ανοίγει και να κλείνει την πόρτα για σένα».

Απ' ότι φαίνεται το πρόσωπο που άνοιξε την πόρτα της Jaguar στη Δούκισσα έκανε στη συνέχεια στην άκρη ώστε να της επιτρέψει να χαιρετήσει τον οικοδεσπότη που την περίμενε, με την ίδια να κλείνει αυθόρμητα την πόρτα.

«Μια πριγκίπισσα που βρίσκει ακόμα το χρόνο να κλείνει την πόρτα του αυτοκινήτου της. Μπράβο Μέγκαν», έγραψε στο twitter η ανταποκριτής της Sun σε θέματα της βασιλικής οικογένειας, Έμιλι Άντριους.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Μέγκαν Μαρκλ κλείνει μόνη της την πόρτα του οχήματος που τη μεταφέρει. Κάτι ανάλογο έκανε πρόσφατα και κατά την επίσκεψή της στην παρουσίαση ενός βιβλίου μαγειρικής για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Νωρίτερα το Σεπτέμβριο ένας Αμερικανός δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως την είδε σε δρόμο του Λονδίνου να καθαρίζει τα περιττώματα του σκύλου της, αν και δεν επιβεβαιώθηκε πως ήταν η ίδια η Δούκισσα.

Υπάρχουν ωστόσο ορισμένοι κανόνες που η Μέγκαν θα πρέπει να τηρεί ευλαβικά. «Τώρα που η Μέγκαν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν υπάρχουν πλέον selfies, ούτε αυτόγραφα. Δεν μπορεί επίσης να ψηφίσει και όλα τα δημόσια προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να διαγραφούν», αναφέρει ο Γουίλιαμ Χάνσον.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ