Κοινωνία

Ηράκλειο: Ελεύθερος ο υπάλληλος του ξενοδοχείου που παγίδευσε με κρυφή κάμερα δωμάτιο – Η ποινή που του επιβλήθηκε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 40χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου, που παγίδευσε με κρυφή κάμερα δωμάτιο της επιχείρησης που εργαζόταν στη Χερσόνησο. Του επιβλήθηκε...

η ποινή της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ο 40χρονος κατηγορήθηκε για αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και για συλλογή και επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι Γερμανίδες τουρίστριες που αποκάλυψαν την υπόθεση, βρήκαν στο πάτωμα ένα στικάκι, το οποίο είχε μάλλον ξεκολλήσει από το αιρκοντίσιον και έτσι άρχισαν να υποψιάζονται.

Στο στικάκι εμφανίζονται οι τρεις Γερμανίδες να κάνουν μπάνιο γυμνές φυσικά ενώ στην προσπάθεια του να εγκαταστήσει σε άλλο σημείο το στικάκι, ο 40χρονος κατέγραψε και τον εαυτό του να το τοποθετεί στην μονάδα κλιματισμού! Αρχικά το είχε τοποθετήσει πλησίον της λεκάνης. Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να είπε «ο διάολος με έβαλε να το κάνω«!

Ο συνήγορος του δήλωσε ότι «ήταν μια ανόητη ενέργεια από μέρους του εντολέα του, μια στιγμή απερισκεψίας και ανθρώπινης αδυναμίας. Έχει μετανιώσει. Ανέλαβε την ευθύνη και ζητάει συγνώμη» τονίζει χαρακτηριστικά.

Πηγή: CretaLive

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ