Κοινωνία

Ηράκλειο: Άνοιξε τον λογαριασμό του νερού και της κόπηκαν τα γόνατα – Η πρώτη κίνηση της γυναίκας

Μια κατά τα άλλα συνηθισμένη μέρα πήρε απρόβλεπτη τροπή για την πρωταγωνίστρια της υπόθεσης. Άνοιξε τον λογαριασμό και προσπαθούσε να πιστέψει τη χρέωση που έβλεπε...

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, μια κάτοικος Μαλίων στο Ηράκλειο, που είδε το λογαριασμό του νερού και κόντεψε να λιποθυμήσει. Το ποσό που καλείται να πληρώσει στη ΔΕΥΑΧ έφτασε τα 9.000 ευρώ προκαλώντας της ίλιγγο. Πρόκειται για αστρονομικό ποσό για μια κατοικία με την γυναίκα να βρίσκεται σε απελπισία.

Τόσο μεγάλη ήταν η ταραχή της που αντί να απευθυνθεί στο Δήμο Χερσονήσου που ανήκουν και τα Μάλια έσπευσε στη Λότζια προκειμένου να παραπονεθεί. Όπως ήταν φυσικό οι υπάλληλοι άκουσαν έκπληκτοι τα παράπονα και όταν τελείωσε της διευκρίνισαν ότι ανήκει σε άλλο δήμο ο λογαριασμός και όχι στη ΔΕΥΑΗ.

Επικοινώνησαν όμως με το Δήμο Χερσονήσου για να αναφέρουν το γεγονός και τώρα η απελπισμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα αναζητήσει εκεί τη λύση του προβλήματος.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ουδέποτε κατανάλωσε τόση μεγάλη ποσότητα και απέδωσε την κατανάλωση σε διαρροή ενώ και το ρολόι ήταν παράλληλα ελαττωματικό και γεμάτο χώματα.

Η Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Χερσονήσου τώρα έχει το λόγο που πρέπει να διαπιστώσει εάν είναι αληθή τα όσα υποστηρίζει η γυναίκα αυτή και να ελέγξει την ορθότητά τους.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...