Αθλητισμός

Εμμανουηλίδης: «Χτίζεται κάτι καλό στον Παναθηναϊκό»

Τρισευτυχισμένος με το γκολ του και τη νίκη επί της Λαμίας (3-1) εμφανίστηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πεποίθηση πως κάτι καλό χτίζεται στο «τριφύλλι», ενώ ευχαρίστησε τον Γιώργο Δώνη για τις ευκαιρίες που του δίνει και ελπίζει να τον δικαιώσει.

Αναλυτικά, ο νεαρός άσος μίλησε για:

-το 2/2 στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα ήταν ο πρώτος και κυρίαρχος στόχος να φύγουμε από αυτό το -6, ήταν βάρος. Το κάναμε με πολλή δουλειά, ο κόπος μας ανταμείφθηκε, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές βελτιωθήκαμε, ανέβηκε δυναμικά η ομάδα. Καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ που είδαμε ότι ήταν κρίσιμα».

-την αγκαλιά με τον Γιώργο Δώνη μετά το γκολ του: «Στην Ξάνθη το κλάμα βγήκε από μόνο του, λόγω των χαμένων ευκαιριών, της πίεσης εκείνη την ώρα και βγήκε αυθόρμητα. Ο κόουτς σίγουρα ήταν ο πρώτος που μου συμπαραστάθηκε, τον ευχαριστώ και για αυτό πήγα και τον αγκάλιασα για να τον ευχαριστήσω για τις ευκαιρίες που μου δίνει και θα κάνω τα πάντα για να τον ανταμείψω».

-το γεγονός ότι είναι ο πρώτος παίκτης της Super League που έχει γεννηθεί από το 2000 και σκοράρει: «Δεν το ήξερα! Είναι σημαντικό να σκοράρεις τόσο μικρός, παίρνεις δύναμη, εμπειρίες. Ήταν η πιο τρομερή εμπειρία της ζωής μου να σκοράρω στα… σαλόνια της Super League. Αυτό δεν κάνει τα μυαλά μου να πάρουν αέρα, συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και… ό,τι βγει».
-την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Αυτό που έλεγα από την αρχή της προετοιμασίας. Να περιμένουν, γιατί βλέπουν ότι χτίζεται κάτι καλό, και να είναι σίγουροι ότι αυτό θα συνεχιστεί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ