Πνευματικά ωφέλιμα

Διαδήλωσε και εσύ, αλλά κάν' το όπως ο Άγιος Παΐσιος (βίντεο)

Διαδήλωσε & εσύ! Κατέβα στους δρόμους & στις πλατείες να υπερασπιστείς τα ιερά & τα όσια της πατρίδας σου, όταν αυτό χρειαστεί.. Αλλά κάν' το όπως ο Άγιος Παΐσιος. ΟΧΙ με βία & βωμολοχίες, μα να το κάνεις με προσευχή, αληθινή προσευχή & ειλικρινή μετάνοια.

Διότι, οι μεγάλοι αγώνες είναι μπροστά & για να βγούμε νικητές μόνον ένας τρόπος υπάρχει, η προσευχή, η αληθινή προσευχή & η ειλικρινής μετάνοια.

Αλλιώς αδέλφια μου & την πατρίδα μας μπορεί να χάσουμε & τις ψυχές μας μπορεί να χάσουμε & μπορεί ν’ αρθεί καιρός που θα βρεθούμε να έχουμε πάνω μας την βούλα του σατανά δίχως να το καταλάβουμε & όταν συνειδητοποιήσουμε τι πάθαμε, θα αναρωτιόμαστε, τι κάναμε λάθος, μα τότε, ίσως να είναι αργά..

Γι’ αυτό αδέλφια μου ας γαντζωθούμε από τον Κύριο & Σωτήρα μας Ιησού Χριστό, ζητώντας του να μας φωτίζει να κάνουμε πάντα το σωστό, με τον σωστό τρόπο & ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό, θα το κάνει Εκείνος για εμάς.
Με Πίστη, Ελπίδα & Αγάπη, Ορθοδοξία εν όψει
(Το παραπάνω κείμενο της περιγραφής δεν αποτελεί μέρος του βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=AHv-6iwYzAI

Απόσπασμα από την ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου, με θέμα "Ατέλειωτες ενοχές"
Νεανική Σύναξη Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...