Πολιτική

Δήλωση- «βόμβα» Κωνσταντινόπουλου για Συμφωνία Πρεσπών: Δεν είχε πει ο Τσίπρας ότι υπάρχουν αργυρώνυτοι βουλευτές;

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Wall Street Journal ότι «ακόμα κι αν φύγει ο Καμμένος, η κυβέρνησή μου θα επιβιώσει», ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε πως «ο Τσίπρας ‘’τελείωσε’’ και τον Καμμένο».

«Του είπε ‘’θα σου πάρω τους βουλευτές και θα στα πάρω όλα’’. Αυτό που είναι συνεννοημένο είναι να βάλει τον Καμμένο στο Επικρατείας γιατί είναι στο ίδιο κομμα. Επειδή ο κ. Καμμένος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση μετά τις εκλογές και το ξέρει ο ίδιος θα υπάρξουν εξελίξεις», συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Απαριθμώντας στη συνέχεια τους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 146 βουλευτές, 147 η Παπακώστα, ο Παπαχριστόπουλος 148, η Κουντουρά 149, Δανέλλης 150. Ψάχνει άλλον έναν, νομίζω εύκολα θα τον βρει… Δεν θέλω να πω για τον Σταύρο Θεοδωράκη».

Κωνσταντινόπουλος: Πώς να μην είναι ευχαριστημένοι οι Ευρωπαίοι με Τσίπρα- Καμμένο, τέτοιοι επαγγελματίες στο ξεπούλημα κάθε 100 χρόνια!
Στην ερώτηση αν θα υπάρξει κάποιο αντάλλαγμα σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε «καυστικά»: «Εγώ νομίζω αυτό που είχε πει ο κ. Τσίπρας. Τα έχει πει ο κ. Τσίπρας όταν ήταν ψηφοφορία για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές. Ο κ. Τσίπρας είναι προφήτης. Εγώ νομίζω ότι κάτι θα ξέρει για να το λέει εν πάσει περιπτώσει αν δεν ξέρει το κάνει στην πράξη ο ίδιος».

«Ξέρετε πόσα έχει πει προφητικά ο Τσίπρας; Αν ακούσετε τις δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο χρόνια και τις βάλετε με τις τωρινές δεν θα βρείτε διαφορές», συμπλήρωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

«Από το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχουμε ούτε μια διαρροή!», ξεκαθάρισε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης