Κοινωνία

Γιατρός και φαρμακοποιός κατηγορούνται ότι προμήθευαν ναρκωτικά σε ναρκομανείς

Για σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών σκευασμάτων και ουσιών κατηγορούνται μία 57χρονη γιατρός, διευθύντρια της μονάδας τεχνικού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, ένας 53χρονος φαρμακοποιός, ένας 56χρονος Κερκυραίος και οι δύο γιοι του 37 και 35 χρονών αντίστοιχα.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομικής διεύθυνσης και την προανάκριση που διενεργήθηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προέκυψε ότι η νεφρολόγος του νοσοκομείου φέρεται να συνταγογραφούσε παράνομες συνταγές και φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούν ναρκομανείς, όπως οπιούχα επιθέματα, αλλά και ναρκωτικά χάπια. Ο 56χρονος που λάμβανε τις συνταγές, τις εκτελούσε στο συγκεκριμένο φαρμακοποιό, που διατηρούσε φαρμακείο στην καρδιά της παλιάς πόλης της Κέρκυρας και μετά με τους γιους του τις διοχέτευαν επί αδράς αμοιβής στους «ενδιαφερόμενους πελάτες».

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί, η νεφρολόγος , ο φαρμακοποιός, ο 56χρονος πατέρας και ένας από τους δύο γιους του, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...