Κοινωνία

Βόλος: Η χολιγουντιανή διάρρηξη της χρονιάς – Ρίσκαραν και έφυγαν πλουσιότεροι κατά 500.000 ευρώ

Το χτύπημα έγινε πρωτοσέλιδο και κεντρικό θέμα συζήτησης στο Βόλο. Οι δράστες τα έπαιξαν όλα για όλα...

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει ο τρόπος διάρρηξης ενός μεγάλου κοσμηματοπωλείου στον Αλμυρό του Βόλου, τα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα. Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες, έσπασαν την είσοδο με βαριοπούλες και πέντε λεπτά τους ήταν αρκετά. Ο συναγερμός μπορεί να χτύπησε αλλά μέχρι να φτάσει η αστυνομία, κατάφεραν να σηκώσουν κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ.

Η διάρρηξη έγινε περίπου στις 3.30 σήμερα τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, άγνωστος αριθμός δραστών αφού διέρρηξαν την είσοδο του κοσμηματοπωλείου άρπαξαν χρυσαφικά και κοσμήματα που βρήκαν στο κατάστημα και στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι δράστες ρίσκαραν αλλά τελικά τα κατάφεραν. Απομακρύνθηκαν με τα κοσμήματα και οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας δεν απέφεραν καρπούς.

Το χρονικό της εισβολής στο κοσμηματοπωλείο
Οι κακοποιοί, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν πέντε, πάρκαραν ένα μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο έξω από το κατάστημα στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τέσσερις από αυτούς, βγήκαν έξω, γκρέμισαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου και άρχισαν να αδειάζουν τις βιτρίνες, τις προθήκες και τα συρτάρια του κοσμηματοπωλείου, αρπάζοντας όλα τα τιμαλφή που η αξία τους υπολογίζεται στα 500.000 ευρώ! Στα πέντε λεπτά που κράτησε η εισβολή, δεν έδωσαν την παραμικρή σημασία στον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους ενός γειτονικού αρτοποιείου που τους παρακολουθούσαν εμβρόντητοι!

Αμέσως μετά, μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα, πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά. Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε δεν έφερε αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την ταυτοποίηση των δραστών στο υλικό από κάμερες γειτονικών καταστημάτων που κατέγραψαν τους δράστες και το όχημα της διαφυγής τους.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ