Στρατός Ξηράς

Βόλος: Αυτός είναι ο 44χρονος υπαξιωματικός που ξεψύχησε γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει!

Ο άτυχος υπαξιωματικός, αρχιλοχίας Τεθωρακισμένων, Δημήτρης Κανούλης, έχασε τη ζωή του στο δρόμο λόγω έλλειψης ασθενοφόρων.

Ο 44χρονος άντρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε την ώρα που βρισκόταν στο παζάρι του Βελεστίνου.

Άμεσα, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από παρευρισκόμενους και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνο, όπου σύμφωνα με τους ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό, δεν υπήρχε οδηγός για να φτάσει το ασθενοφόρο στο σημείο! Τελικά, μέχρι να έρθει ασθενοφόρο από το Βόλο, ο άτυχος άντρας κατέληξε.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Αστυνομία διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαλευκανθούν τα πλήρη αίτια θανάτου, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Επισημαίνεται ότι ο άτυχος στρατιωτικός δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Εντούτοις, η νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο αρχιλοχίας έχασε τη ζωή του από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές