Εσωτερική Ασφάλεια

Αυτό το περιπολικό είναι η «φαντασίωση» του αμεσοδρασίτη (εικόνες)

Η ιδέα ενός αλεξίσφαιρου Dodge Charger Hellcat μοιάζει με όνειρο για τους αστυνομικούς. Ωστόσο, χάρη στη διεθνή εταιρία θωρακισμένων Armormax, η ιδέα έγινε πραγματικότητα.

Η Armormax αποκάλυψε πρόσφατα το πλήρως τεθωρακισμένο Dodge Hellcat με τα "πακέτα υψηλής προστασίας ενάντια σε τυφέκια και βόμβες"

Για αρχή, το αλεξίσφαιρο Dodge Charger Hellcat διαθέτει κινητήρα V8 6,2 λίτρων. που μεταφράζεται σε περισσότερους από 700 ίππους.

Η ταχύτητα είναι ωραία, αλλά οι αστυνομικές υπηρεσίες και οι άλλοι οργανισμοί συνήθως χρειάζονται περισσότερα καλούδια για τον σκληρό κόσμο του πεζοδρομίου. Η Armormax, όμως, δεν παραμέλησε αυτόν τον τομέα.

Το Dodge Hellcat της Armormax είναι έτοιμο για δράση με αστυνομικούς προβολείς, αντιβαλλιστικά τζάμια, αλεξίσφαιρη επένδυση, push bar, ελαστικά run-flat κ.α.

Armormax Bulletproof Dodge Charger Hellcat Police Car night

Σοβαρή Βαλλιστική Προστασία

Τι είδους "επιθέσεις" όμως μπορεί να αντέξει αυτό το εργαλείο; Ο όρος "αλεξίσφαιρα" χωράει πολλές ερμηνείες αλλά τι σημαίνει στην περίπτωση αυτή;

Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα θωράκισης αυτοκινήτων, που κυμαίνονται από Β4 έως Β7. Σύμφωνα με την Armormax, το Hellcat προσφέρει θωράκιση επιπέδου B7 του που μεταφράζεται σε προστασία από τυφέκια με δυνατότητα διάτρησης θωράκισης. Ναι καλά διαβάσατε, οπότε φαίνεται ότι η Armormax έχει στα χέρια της ένα αληθινό αστυνομικό αυτοκίνητο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ