Αθλητισμός

Αποκαλύψεις για Νέα Σμύρνη: «Έριξε και στους ΠΑΟΚτσήδες - Ήθελαν να τον σπάσουν στο ξύλο»!

Για χαλαρό έλεγχο και μέτρα ασφαλείας της πλάκας, πριν από το παιχνίδι Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στο οποίου έπεσαν δύο φωτοβολίδες, έκανε λόγο σε συνέντευξή του στο sportdog.gr ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης.

Ο δημοσιογράφος που παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα που φιλοξένησε τους οπαδούς του Δικέφαλου, και παραλίγο να τον χτυπήσει η πρώτη φωτοβολίδα, σχολίασε ακόμα την άμεση αντίδραση των φίλων του ΠΑΟΚ και την κινητοποίηση που υπήρξε για να λυθεί το ζήτημα.

Ακόμα, έκανε λόγο για τη σοβαρή ζημιά που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σε κάποιον οπαδό μια από τις δύο φωτοβολίδες, ενώ έκανε κι ένα αγωνιστικό σχόλιο για τον φετινό ΠΑΟΚ.

«Δεν κοιτούσα τι γινόταν κάτω, είδαμε μόνο ότι έπεσε μια φωτοβολίδα προς το μέρος μας, από την κάτω πλευρά, από τα κάγκελα. Προφανώς του έφυγε από τα χέρια και πέρασε δίπλα μας. Εννοείται ότι τον αποδοκίμασε αμέσως η κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά μετά από 15 λεπτά έριξε ξανά φωτοβολίδα, αυτή τη φορά προς την κερκίδα των οπαδών του Πανιωνίου. Η πρώτη πρέπει να του ξέφυγε και ήρθε προς το μέρος μας, τη δεύτερη την έστειλε εκεί που ήθελε. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, έγινε φασαρία από την πλευρά μας για την πράξη του, καθώς αμφότερες θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει σοβαρή ζημία σε κάποιον οπαδό του ΠΑΟΚ ή του Πανιωνίου», ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog.gr.

Οπότε η αντίδραση από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και καθοριστική.

«Στην πρώτη φωτοβολίδα δεν καταλάβαμε καλά-καλά τι έγινε, αλλά και πάλι αποδοκιμάσαμε όλοι. Στη δεύτερη υπήρξε ξεσηκωμός, ακούστηκαν συνθήματα κ.λπ., υπήρχε κόσμος που έλεγε "Σπάστε τον στο ξύλο", δημιουργήθηκε ευρύτερα ένταση, κατέβηκαν στο κάτω μέρος της κερκίδας οι συνδεσμίτες. Δεν ήταν βέβαιοι για το ποιος το είχε κάνει, αλλά υπήρξε προσπάθεια να λυθεί άμεσα το ζήτημα και με τους οπαδούς του Πανιωνίου που είχαν αγανακτήσει».

Γιάννη, πώς ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι και πέρασαν τόσο εύκολα μέσα στο γήπεδο τουλάχιστον δύο φωτοβολίδες και στυλό;

«Της πλάκας ήταν τα μέτρα ασφαλείας. Πήγα με μία φίλη μου στο γήπεδο, που μόλις είχε έρθει από τη θάλασσα. Μέσα στην τσάντα της είχε αντηλιακό, κι ενώ η αστυνομικός που της έκανε τον έλεγχο έπιανε το αντηλιακό, αντικείμενο με περίεργο σχήμα και βάρος δηλαδή, παρόλα αυτά δεν ασχολήθηκε. Εκεί που έπιασε κάτι που θα μπορούσε, για παράδειγμα, να ήταν μία φωτοβολίδα, τελικά δεν το έψαξε. Δεν ξέρω αν φοβούνται κάτι στους ελέγχους».

Τέλος, με την ευκαιρία της συνομιλίας μας, πες μου δύο λόγια αγωνιστικά για τον φετινό ΠΑΟΚ;

«Είναι ομάδα που έχει από πέρσι βάσεις, με 7 καινούργιους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι όταν ενσωματωθούν για τα καλά στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ ισχυρός στους στόχους που διεκδικεί».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές