Κοινωνία

Αποκάλυψη! Τι έκανε το 20χρονο μοντέλο λίγες ώρες πριν απαγχονιστεί


Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο 20χρονης Αυστραλέζας που πέθανε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς πριν από λίγες μέρες. 

Η 20χρονη influencer Σινέντ ΜακΝαμάρα βρέθηκε απαγχονισμένη την νύχτα της περασμένης Παρασκευής σε πολυτελή θαλαμηγό Μεξικανού μεγιστάνα στο Αργοστόλι.

Τα βρετανικά αλλά και τα αυστραλιανά ΜΜΕ δεν σταματούν να ασχολούνται με τον μυστηριώδη θάνατο του 20χρονου μοντέλου. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Mirror το μοντέλο ήταν σε πολύ καλή διάθεση την προηγούμενη μέρα. Βγήκε το βράδυ με φίλους της στο Αργοστόλι και όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του μπαρ, είπε ότι ήπιε δυο κοκτέιλ και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. «Ήταν όλοι χαρούμενοι και γενικά σε καλή διάθεση», λέει στην βρετανική εφημερίδα. Την είδε επίσης να χορεύει και είπε ότι η 20χρονη έφυγε νωρίτερα από τους φίλους της.
https://www.instagram.com/p/BmP_nyBHk42/?utm_source=ig_embed
Μάλιστα, ήπιε δύο κοκτέιλ με βάση τη βότκα -το ένα με το όνομα «Dragon’s Breath» και το άλλο «Mango Mangave»- και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς.

Η ΜακΝαμάρα και πέντε ακόμη μέλη του πληρώματος του σκάφους που δούλευαν έμειναν για δύο ώρες και έφυγαν στις 7.30 το απόγευμα, αλλά επέστρεψε στη μία μετά τα μεσάνυχτα, με την νεαρή ξανθιά να χορεύει επάνω σε μια καρέκλα. Μόλις 24 ώρες αργότερα -κατά τη διάρκεια της τελευταίας της βάρδιας στο πλοίο Mayan Queen IV, βρέθηκε αναίσθητη, μπερδεμένη σε σχοινιά στο πίσω μέρος του σκάφους.

Το άψυχο σώμα της ΜακΝαμάρα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στην Αυστραλία συνοδευόμενο από τη μητέρα και την αδερφή της. Ο διευθυντής του μπαρ που η ΜακΝαμάρα πέρασε το βράδυ της με φίλους το βράδυ πριν το τραγικό ατύχημα, δήλωσε στην Daily Mail πως έδειχνε πολύ «χαρούμενη».

Η κοπέλα θα συναντούσε την μητέρα της και την αδερφή της που θα έρχονταν στο νησί για διακοπές μαζί της, την ημέρα που πέθανε.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του πλοίου, οι οποίες πιστεύεται ότι έχουν καταγράψει τις τελευταίες της στιγμές, αποτελούν πλέον βασικό μέρος της έρευνας.

Εν τω μεταξύ, ο ιατροδικαστής, Ηλίας Μπογιώκας, μιλώντας στο CNN, επιβεβαίωσε πως ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό. Στο λαιμό της εντοπίστηκαν ίχνη σχοινιού, αλλά, όπως τόνισε η εξέταση της σορού της άτυχης 20χρονης influencer του Instagram δεν έδειξε «ορατά σημάδια πάλης ή κακοποίησης». «Δεν είναι ακόμη εφικτό να πούμε αν ωθήθηκε ψυχολογικά να δράσει ή αν τελούσε εκείνη την ώρα υπό την επήρεια ναρκωτικών», δήλωσε, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων «πιθανώς να χρειαστούν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες».

Μπορεί σε πρώτη φάση να θεωρείται αυτοκτονία, όμως, αυτό που ψάχνουν είναι μήπως η αιτία του θανάτου της κρύβεται σε κάποιο μήνυμα ή κάποια φωτογραφία που υπάρχουν στο κινητό της. Σύμφωνα με συναδέλφους της από το πλήρωμα της θαλαμηγού, η 20χρονη είχε πρόσφατα χωρίσει με άσχημο τρόπο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ