Κοινωνία

Αποκάλυψη! Αυτό είναι το πλαστό έγγραφο αξονικής τομογραφίας του Άρη Φλώρου (βίντεο)


Mε «χιονοστιβάδα» ομοιάζουν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του νεαρού επιχειρηματία Άρη Φλώρου, που έχει καταδικαστεί για το σκάνδαλο των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το σκάνδαλο Energa.

Απόψε, η τηλεόραση του Alpha έφερε στο φως δύο νέα στοιχεία, αυτή τη φορά για την ιδιωτική κλινική που διενήργησε την γνήσια αξονική τομογραφία σε έναν ηλικιωμένο ασθενή ο οποίος είχε το ίδιο όνομα: Αριστείδης Φλώρος.

Το τηλεοπτικό κανάλι παρουσίασε για πρώτη φορά το πλαστογραφημένο έγγραφο αξονικής τομογραφίας που προσκόμισε ο νεαρός επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος στην επιτροπή που κρίνει ποσοστά αναπηρίας. Το επίμαχο έγγραφο φέρει υπογραφή ιατρού πνευμονολόγου της κλινικής «Παναγία Οδηγήτρια».

Στην κάμερα του Alpha μίλησε ανώνυμα η γιατρός η οποία έκανε λόγο για εξαπάτηση και πως ποτέ δεν έβαλε την υπογραφή της σε εξέταση του κρατούμενου Φλώρου.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε έγγραφο του ΕΦΚΑ με το οποίο ζητείται από τη συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική πληροφορίες για να διακριβωθεί πώς οι επιτήδειοι κατόρθωσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα απόρρητα δεδομένα ασθενών και να πλαστογραφήσουν, τελικά, τα στοιχεία.

Eξάλλου, στην κατάσχεση του ιατρικού φακέλου του Άρη Φλώρου προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές, ενώ την ίδια ώρα ζήτησαν τα έγγραφα από όλα τα νοσοκομεία που παρείχαν γνωματεύσεις στον 39χρονο κρατούμενο, προκειμένου να ελεγχθεί η γνησιότητα τους.

Οι εισαγγελείς διαφθοράς, στρέφουν την έρευνά τους προς πάσα κατεύθυνση, από τα κρατικά νοσοκομεία και τις επιτροπές του ΚΕΠΑ, το νοσοκομείο Κορυδαλλού, ακόμη και τους δικηγόρους που χειρίστηκαν την αίτηση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου. Στόχος, η συλλογή όλων των εγγράφων και των γνωματεύσεων, η ενδελεχής μελέτη τους και στη συνέχεια η λήψη των μαρτυρικών καταθέσεων, οι οποίες άνοιξαν χθες, ξαφνικά, με την αυτόβουλη παρουσία του κ. Σ. Ζακυνθινού (διευθυντή κλινικής του Ευαγγελισμού) αλλά και του γιατρού που αναγνώρισε στον εαυτό του όσα κατήγγειλε ο πρώτος μάρτυρας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός που φέρεται ότι συνόδευσε τον Αριστείδη Φλώρο στην εξέταση της άπνοιας, ανέλαβε ένα μέρος της ευθύνης που τού αναλογεί, αρνήθηκε ωστόσο ότι δωροδοκήθηκε

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...