Αθλητισμός

Απίστευτο τι ζήτησε ο Νάτχο από τον Μαρινάκη - Πώς τον «έφτιαξε» - Παρασκήνιο-φωτιά μετά την γκολάρα

Ο Μπίμπρας Νάτχο είναι το πρόσωπο της βραδιάς για τον Ολυμπιακό, καθώς το παρθενικό του γκολ με τα ερυθρόλευκα επετεύχθη στο 92ο λεπτό του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και χάρισε μια δύσκολη νίκη στους Πειραιώτες.

Ο Ισραηλινός άρχισε ήδη την απόσβεση για τη μεγάλη επένδυση που έγινε στο πρόσωπό του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σίγουρα αισθάνεται δικαιωμένος για το γεγονός ότι άναψε το «πράσινο» φως ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του διεθνούς άσου το καλοκαίρι.

Άλλωστε, ο Νάτχο απολαμβάνει ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (850.000 ευρώ) και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν πολλά από αυτόν.

Ο Ισραηλινός μέσος ανακοινώθηκε… ξαφνικά από τους Ερυθρόλευκους το καλοκαίρι, σε μια κίνηση που δεν περίμενε κανείς. Το παρασκήνιο της μεταγραφής του μάλιστα είναι αρκετά πλούσιο, καθώς ο Ολυμπιακός πήρε το ρίσκο να ποντάρει πάνω του, ενώ οι μετοχές του έδειχναν να πέφτουν.

Ο Νάτχο έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ, μην αποδεχόμενος πολύ καλή πρόταση (μεγαλύτερη από του Ολυμπιακού) που είχε από τη ρωσική ομάδα, αφού αναζητούσε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Παρά το γεγονός ότι διατηρεί πολύ καλό όνομα στην αγορά και πλούσιο βιογραφικό, οι ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων δεν ενδιαφέρθηκαν για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, προτάσεις μόνο από την ισπανική Ρεάλ Βαγιδολίδ, καθώς και δύο ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, Μπόλτον και Στόουκ. Οι προοπτικές αυτές δεν τον συγκίνησαν.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός, που ήξερε πολύ καλά την αξία του Νάτχο από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν, όχι απλά του προσέφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αλλά δέχθηκε και τον όρο του παίκτη, που ήταν να υπογράψει για δύο χρόνια.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές