Κοινωνία

Απίστευτο: Ηρθαν στα χέρια ο Λιμενάρχης και ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στη Σούδα!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό που όμοιο του δεν έχει καταγράψει η ιστορία του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη, συνέβη τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού στη Σούδα.

Σε προγραμματισμένη επίσκεψη που πραγματοποιούσε ο Λιμενάρχης Χανίων στη Σχολή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πλοιάρχου - λιμενάρχη της Σούδας και του αντιπλοιάρχου Διοικητή της Σχολής.

Μάλιστα γρήγορα το περιστατικό ξέφυγε από το φραστικό επίπεδο και οι πληροφορίες του cretalive αναφέρουν πως οι δυο ανώτεροι Αξιωματικοί πιάστηκαν στα χέρια, ενώπιον δεκάδων έκπληκτων δοκιμών αξιωματικών και μηχανικών αλλά και άλλων λιμενικών που δεν πίστευαν στα μάτια τους για το πρωτοφανές θέαμα!

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν είχαν καλές σχέσεις: ο λιμενάρχης Χανίων μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν εκείνος διοικητής στη σχολή και στις αρχές του καλοκαιριού αντικαταστάθηκε από τον αντιπλοίαρχο στην Ακαδημία, για άγνωστο λόγο και τοποθετήθηκε λιμενάρχης Χανίων ( ο 4ος που αναλαμβάνει στη Σούδα μέσα σε ένα χρόνο).

Με την άφιξη στα Χανιά του αντιπλοιάρχου προέκυψαν ζητήματα στις σχέσεις των δύο ανδρών, υπήρξε και μια αντιδικία που βάρυνε αρκετά το προσωπικό κλίμα στη σχέση τους και ήλθε το σημερινό περιστατικό που έδειξε πως το πράγμα... κακοφόρμισε!

Το περιστατικό έφτασε άμεσα στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος που διέταξε ΕΔΕ και κινείται με ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου να ρίξει φως σε ένα επεισόδιο που αμαυρώνει το Σώμα και ρίχνει βαριά σκιά στην Ακαδημία Χανίων.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...