Αθλητισμός

Απίστευτος Τουρέ: Γι’ αυτό τραβάνε όλοι τα μαλλιά τους στο λιμάνι - Διάβασε τι έκανε

Ο Γιάγια Τουρέ έδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα της επιστροφής του στο μεγάλο λιμάνι πως ήταν αποφασισμένος να δουλέψει πολύ σκληρά για να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το έδαφος. Κι αυτό είναι κάτι που το έδειξε με πράξεις ο διεθνής μέσος, κάνοντας προπονήσεις στο Ρέντη ακόμα και όταν ο Πέδρο Μαρτίνς έδινε ρεπό στους παίκτες του.

Η είδηση λοιπόν της σημερινής μέρας είναι ότι ο διεθνής άσος αναμένεται να κάνει το απόγευμα προπόνηση με την ομάδα σε φουλ ρυθμούς, δείχνοντας ότι καθημερινά ανεβαίνει επίπεδο από πλευράς δυνάμεων.

Ο Τουρέ θα κάνει όπως όλα δείχνουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης με τους συμπαίκτες του και αυτή είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τον διεθνή μεσοαμυντικό της ομάδας του λιμανιού.

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο Τουρέ θα συνεχίσει και το έξτρα πρόγραμμα που κάνει με τον προπονητή φυσικής κατάστασης των πειραιωτών, Χρήστο Μουρίκη, ώστε να φτάσει στο 100% μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Αφρικανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού αισθάνεται πολύ καλά κι αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για τον προπονητή της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Τουρέ δεν θα είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το παιχνίδι με την Μπέτις αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος να παίξει σε δέκα μέρες.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Πειραιά έχει «τρελάνει» τους πάντες στην ομάδα με την προσπάθεια που κάνει για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και όλοι αναγνωρίζουν ότι ο διεθνής μεσοαμυντικός δείχνει πόσο πολύ θέλει να παίξει.

Ο Μαρτίνς έδωσε ρεπό σε πολλούς παίκτες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάνε σήμερα το απόγευμα στο Ρέντη για προπόνηση, ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ρεπό σε αρκετούς παίκτες.

Ο λόγος κυρίως για τους διεθνείς, οι οποίοι έπαιξαν και στο ματς με τον Αστέρα, καθώς ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, θέλει να δώσει και «ανάσες» καθώς ακολουθεί και το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Μπέτις για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπάρχουν παίκτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος, ο Φορτούνης, ο Καμαρά, ο Ελαμπντελαουί και ο Μπουχαλάκης που έχουν πολλά και συνεχόμενα ματς καθώς έπαιξαν και στους αγώνες των Εθνικών ομάδων και είχαν και ταξίδια. Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχει μεγαλύτερη επιβάρυνση στους συγκεκριμένους παίκτες.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...