Πολιτική

Ανυποχώρητος ο Σαρίδης: «Δεν ζητάω συγγνώμη, ούτε αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων»

Σε τροχιά εξόδου από την Ένωση Κεντρώων και επισήμως έχει μπει ο κ. Γιάννης Σαρίδης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει και νέο πρόβλημα για τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη με την στάση του Αριστείδη Φωκά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Σαρίδης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την ηγεσία του κόμματος για την δημόσια κόντρα του με τον κ. Δημήτρη Καβαδέλα ενώ εξερχόμενος από την συνεδρίαση της ΚΟ είπε πως δεν παραδίδει την βουλευτική του έδρα και πως το ζήτημα της διαγραφής του από το κόμμα είναι θέμα του κ. Λεβέντη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μίλησε για «αδιέξοδο» και πως θα συνεδριάσει με τα παλαιότερα στελέχη του προκειμένου να αποφασίσουν για την διαγραφή του βουλευτή.

Να σημειωθεί ότι κατά την συνεδρίαση της ΚΟ ενστάσεις για την πορεία του κόμματος εξέφρασε και ο κ. Φωκάς με στελέχη της Ενωσης Κεντρώων να υποστηρίζουν ότι ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης «φλερτάρει» με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα με τον κ. Σαρίδη προέκυψε όταν ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος την καρατόμηση του κ. Καβαδέλα επειδή ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε όταν του ζήτησαν να πληρώσει εισιτήριο στην ΔΕΘ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...