Εκκλησία

Αμβρόσιος: Μη περιμένετε απο τον κ. Βερύκιο αλλαγή συμπεριφοράς

Νέα παρέμβαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου για το θέμα του Δήμου Βερύκιου.

Με τίτλο “ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ-ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ” σχολιάζει εκ νέου την αγανάκτηση απλοϊκών ανθρώπων για τον αχαρακτήριστο “δημοσιογράφο”!

“Καθημερινώς σχεδόν λαμβάνουμε γράμματα ή και ηλεκτρονικά μηνύματα για την ασεβέστατη συμπεριφορά του ταλαίπωρου αυτού ανθρώπου, ο οποίος ακόμη μέχρι και σήμερα δεν καταδέχθηκε να επανορθώσει τό έγκλημά του, αναρτώντας στο twitter του την κανονική εικόνα της Θεομήτορος μετά του Θείου Βρέφους! “ λεει...

Αναφέρεται σε πολλές επιστολές διαμαρτυρίας που δέχτηκε από απλό αγανακτισμένο κόσμο μετα και το διάβημά του πρός τούς Μητροπολιτες, Μέλη της Συνοδικής Περιόδου 2017-2018, “οι οποίοι με μεγάλη ευκολία, παραβιάζοντας τήν εκκλησιαστικήν τάξιν και παράδοσιν, όλως επιπολαίως έδωσαν άφεσιν αμαρτιών στον ασεβή δημοσιογράφο, ενω θα έπρεπε να του υποδείξουν την Εξομολόγηση ώς μοναδικό τρόπο αφέσεως των αμαρτιών”.

“Δοξάζουμε το Όνομα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, διότι φωτίζει ανθρώπους λαϊκούς για να ζητούν την εκκλησιαστική επανόρθωση αμαρτιών και σφαλμάτων. Ας μη περιμένετε απο τον κ. Βερύκιο αλλαγή συμπεριφοράς! Αυτός για λόγους δημοσιότητος έγραψε την επιστολή μετανοίας πρός την Ιερά Σύνοδο. Εάν είχε μετανοήσει πραγματικά θά έσπευδε να αναρτήσει στο twitter του την σωστή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου! «Κύριε, σώσον τους ευσεβείς»”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ