Αθλητισμός

Ακόμα και οι θρύλοι κλαίνε: Το δακρύβρεχτο «αντίο» του Χουάν Κάρλος Ναβάρο on air! (βίντεο)


«Οι άνδρες δεν κλαίνε» λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, αλλά και ο στίχος που έχει ερμηνευθεί με μεγάλη επιτυχία από τη σπουδαία Μαρινέλλα καθώς και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όμως… είναι αλήθεια;

Αν κρίνουμε από την αντίδραση του σπουδαίου Ισπανού μπασκετμπολίστα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, όχι. Ο «La Bomba» που όλοι αγαπήσαμε ή αγαπήσαμε να… μισούμε -σε αθλητικό πάντα πλαίσιο-, αποχαιρέτησε την ενεργό δράση αφήνοντας πίσω ένα παλμαρέ γεμάτο διακρίσεις και μια πλούσια καριέρα που θα μνημονεύεται από δεκάδες γενιές.

Ο πρώην Ισπανός διεθνής, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου ενώ μιλούσε για τη θητεία του στην εθνική ομάδα και την Μπαρτσελόνα, έμεινε εμβρόντητος όταν όλοι οι παρευρισκόμενοι, από τους δημοσιογράφους μέχρι τους συναδέλφους του σε ένα ανεπανάληπτο standing ovation τον καταχειροκρότηταν και τον επευφήμησαν.

Ο θρυλικός γκαρντ μπροστά στη συγκίνηση και τη στιγμιαία έκπληξη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αποδεικνύοντας πως… ακόμα και οι θρύλοι κλαίνε!

Δείτε το στιγμιότυπο:

https://twitter.com/FCBbasket/status/1038009789404594178?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...