Ελληνοτουρκικά

Αιγαίο: Μετά τον πόλεμο της τσιπούρας...πόλεμος σαρδέλας;

Την γενική εξόρμηση των τουρκικών ψαράδικων στον Αιγαίο για το μεγάλο κυνήγι της σαρδέλας, ανήγγειλε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu Ajansı, με την υπογράμμιση ότι φέτος το ψάρεμα θα είναι πιο εντατικό από κάθε άλλη χρονιά, καθώς αναμένεται μεγάλο κύμα από το θρεπτικό αυτό ψάρι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, τα ψαράδικα από τις ακτές της ευρύτερης περιοχής της Σμύρνης, του Αιδινίου και του Αϊβαλή, θα ρίξουν τα δίχτυα τους σε μια μεγάλη θαλάσσια έκταση στο Αιγαίο για να αλιεύσουν την εποχιακή σαρδέλα.

Ήδη το Αιγαίο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Επιχειρηματιών Αλιείας της Σμύρνης, τον Şahin Çakan, γίνεται ο μεγάλος προμηθευτής της Τουρκίας σε αλιεύματα και κάθε χρόνο θα αυξάνονται τα τουρκικά ψαράδικα στην περιοχή που υπόσχεται πολλά.

Λέτε μετά τον πόλεμο της τσιπούρας, να έχουμε και…πόλεμο της σαρδέλας;

nikosxeiladakis.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...