Αθλητισμός

ΑΕΚ: «Ράγισαν καρδιές» στο «αντίο» του Μπάγεβιτς! Η συγγνώμη στους παίκτες

Τους παίκτες της ΑΕΚ επισκέφθηκε για τελευταία φορά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα και η συγκίνηση ήταν ευδιάκριτη, τόσο στον ίδιο τον πρώην πια εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, όσο και σε πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Μπάγεβιτς μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη από όλους τους «κιτρινόμαυρους» για ό,τι μπορεί να τους στεναχώρησε στη διάρκεια της συνεργασίας τους, με τον Πέτρο Μάνταλο να παίρνει το λόγο για λογαριασμό των παικτών.

Τα λόγια του Μπάγεβιτς
«Ηρθα να σας αποχαιρετίσω γιατί εγώ αποχωρώ αφού ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε. Περάσαμε μαζί και ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Και αν σε αυτά τα πέντε χρόνια μπορεί κάποιους να στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, ζητάω συγγνώμη.

Η κλήρωση που είχε η ΑΕΚ χθες στο Champions League ήταν καλή και πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους τους οποίους μπορεί και πρέπει να υλοποιεί. Εχετε ένα πολύ καλό σύνολο και έναν προπονητή στον οποίο προσωπικά πιστεύω πολύ και εκτιμώ πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι υγεία κάθε επιτυχία και σαν ομάδα αλλά και ατομικά για τον καθένα».

Οι ευχές του Μάνταλου
«Κύριε Μπάγεβιτς και εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας έδωσες αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε να είσαι καλά και να απολαμβάνεις ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή», ανέφερε ο αρχηγός της ΑΕΚ, με τους παίκτες να χειροκροτούν τον Μπάγεβιτς, κατά την αποχώρησή του από τα Σπάτα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ