Αθλητισμός

Αδιανόητο αυτό που έκανε ο Τουρέ στου Ρέντη - Το κρατούσαν κρυφό στον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει;

Ο Γιάγια Τουρέ είναι για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ετοιμάζεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, πιθανότατα όχι ως βασικός!

Ο Ιβοριανός άσος άλλωστε, μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα περίπου έναν μήνα και χωρίς καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο στου Ρέντη δουλεύει καθημερινά πάρα πολύ, σε βαθμό που έχει εντυπωσιάσει τόσο τους ανθρώπους της ομάδας όσο και τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με όσα έμαθε το Sportdog.gr από του Ρέντη, ο Τουρέ δεν δείχνει κανέναν βεντετισμό και κάνει εντυπωσιακή προσπάθεια ώστε να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και να υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη βασική ενδεκάδα. Η αλήθεια βέβαια είναι πως πρόκειται για ένα βαρύ κορμί, ωστόσο από τη μέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα, η μετάλλαξή του είναι εντυπωσιακή!

Πρόκειται για έναν φοβερό επαγγελματία, με τρομερή διάθεση για δουλειά, ο οποίος είναι συνεπέστατος τόσο στην αποθεραπεία του και στις διατάσεις όσο και στην κανονική προπόνηση!

Βέβαια, αυτή τη στιγμή, εκτιμάται πως δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Μαρτίνς για παραπάνω από μισή ώρα, ωστόσο υπολογίζοντας το πόσο πολύ δουλεύει, στον Ολυμπιακό είναι σίγουροι πως δεν θα αργήσει πολύ να φτάσει στο επίπεδο ενδεκάδας.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Τουρέ θέλει σαν… τρελός να παίξει και να δώσει απαντήσεις σε όσους τον θεωρούν «τελειωμένο» και το δείχνει κάθε μέρα στου Ρέντη. Μάλιστα, υπάρχουν μέρες που πιτσιρικάδες της ομάδας, οι οποίοι πηγαίνουν υνήθως νωρίτερα στις προπονήσεις, τον βρήκαν εκεί να δουλεύει μόνος του! Φοβερά πράγματα για έναν παίκτη που είναι 36 χρονών και έχει σηκώσει Τσάμπιονς Λιγκ…

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές