Αθλητισμός

Αγγελόπουλοι: «Ελαφρά μειωμένο το μπάτζετ του Ολυμπιακού φέτος»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τη χορηγική συμφωνία της με την εταιρεία bwin και παράλληλα αποκάλυψε τη φανέλα της ομάδας με το λογότυπο του χορηγού στο μπροστινό μέρος.

Το «παρών» έδωσαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς και σύσσωμη η ομάδα (ακόμη και οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μάντζαρης που επέστρεψαν σήμερα από το Παρίσι όπου συμμετείχε η Εθνική), όπως και ο προπονητής, Ντέιβιντ Μπλατ.

Λίγο μειωμένο σε σχέση με πέρσι είναι το φετινό μπάτζετ του Ολυμπιακού, όπως δήλωσαν τα αφεντικά της ΚΑΕ κατά την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας με την bwin, αλλά και της νέας φανέλας με το λογότυπο της εταιρείας. «Έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός. Ίσως επειδή τελείωσαν όλα γρήγορα δεν έχουν κυκλοφορήσει τόσο φαντασιακά νούμερα όπως άλλες χρονιές. Η πραγματικότητα είναι πως είναι ελαφρά μειωμένο το μπάτζετ, δεν είναι αυξημένο», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί, δεν υπάρχει κάτι για αύξηση. Ίσως να εί9ναι και λίγο μειωμένο… Πάνω-κάτω είναι στα ίδια. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη με τον μικρότερο προϋπολογισμό σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Αυτός είναι ο άθλος του. Με τα οικονομικά μέσα που υπάρχουν είναι στην κορυφή της Ευρώπης και έχει το μικρότερο μπάτζετ από τις ομάδες που πηγαίνουν στο Final Four».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για τη χορηγική συμφωνία χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό την πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία: «Βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε την συνεργασία μας με την GWC Group. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την εταιρία στην οικογένεια του Ολυμπιακού και να έχουμε επιτυχίες. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και το bramd της ομάδας είναι από τα πιο ισχυρά στην Ευρώπη. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων της Ο Ολυμπιακός την τελευταία 10ετία είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη. Οι αρχές και οι αξίες μας εκτιμώνται με μακροχρόνιες συνεργασίες».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Καλή σεζόν. Θέλω αν καλωσορίζω την εταιρία στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η σημαντικότερη συνεργασία στο χώρο του μπάσκετ και ίσως στον ελληνικό αθλητισμό, αν λάβουμε υπόψιν τον χρόνο διάρκειας της συνεργασίας αυτής. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι και ελπίζουμε να υπάρχουν πολλές καλές στιγμές. Εκτός από αυτό είναι σημαντική και η κοινωνική προσφορά. Γι αυτό βρίσκεται εδώ και η κ.Μαρτίνου και θα ενημερωθείτε για τη συνεργασία. Την ευχαριστούμε και θέλουμε να πούμε πως ο Ολυμπιακός στέκεται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες, όσον αφορά την κοινωνική προσφορά».

Ο Γιάννης Καποδίστριας εκ μέρους της Bwin είπε: «Να ευχαριστήσω τους προέδρους της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη που με τη συνεργασία τους θα εκπληρωθεί η συνεργασία αυτή. Είχαμε μαζί μακροχρόνιες συζητήσεις, αλλά σε ελάχιστο χρόνο συζητήσαμε το τίμημα της χορηγίας. Αυτό ου συζητήσαμε είναι το πώς θα πορευτούμε μαζί ώστε η συνεργασία να οδηγηθεί σε όλο και υψηλότερους στόχους. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε στην πορεία. Ένας ακόμα στόχος είναι η εταιρική κοινωνική ευθύνη. Στην εταιρεία μας έχουμε μια συνεργασία με το «Μαζί με το παιδί» και στηρίζουν οι συνεργάτες μας περίπου 30.000 παιδιά. Αποφασίσαμε από κοινού με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εμφανίζεται το σήμα του «Μαζί με το παιδί». Ελπίζουμε με αυτό να ευαισθητοποιηθούν οι φίλαθλοι».

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου από την εταιρεία «Μαζί για το παιδί» είπε: «Ευχαριστώ τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και τους συνεργάτες της bwin. Βοηθάμε 35-40.000 παιδιά κάθε χρόνο. Εκτός από τα σωματεία που βρίσκονται στην ομπρέλα της εταιρείας έχουμε και άλλες δράσεις που αφορούν τα παιδιά, προγράμματα για τη σχολική διαρροή και άλλα πολλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία μας. Είμαστε πολύ προσεκτικοί στους συνεργάτες μας και θα μαθευτεί το έργο σε ένα μεγαλύτερο κοινό, το αθλητικό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ