Κοινωνία

Ένταση στη δίκη για τη μικρή Άννυ: «Δεν τον σκότωνες όταν τον γέννησες, να έχουμε ησυχάσει;» φώναζαν στη μητέρα του δράστη

Δίχως να ξεκινήσει επί της ουσίας η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Άννυ, διέκοψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο συνηγόρου.

Ο υπερασπιστής του βασικού κατηγορούμενου και πατέρα του 4χρονου κοριτσιού ζήτησε τη διακοπή της διαδικασία, καθώς έπρεπε να βρίσκεται σε άλλο δικαστήριο που συνεδριάζει για την υπόθεση της Αιξωνής και βρίσκεται στο στάδιο της εισαγγελικής εισήγησης. Το ΜΟΕ θα συνεδριάσει εκ νέου στις 23 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσουν οι μαρτυρικές καταθέσεις γύρω από το φρικτό έγκλημα σε βάρος ενός αθώου παιδιού.

Οι στιγμές έντασης δεν έλειψαν ούτε σήμερα, παρά το γεγονός ότι η διαδικασία διήρκεσε λίγη ώρα. Στόχος έγινε και η μητέρα του κατηγορούμενου πατέρα της μικρής Άννυς, στην οποία απευθύνθηκε πολίτης, λέγοντάς της: «Δεν τον σκότωνες την ώρα που τον γέννησες, να έχουμε ησυχάσει;».

Οι δύο γονείς της μικρής Άννυς κάθισαν στο εδώλιο και συνομίλησαν για λίγο, ενώ ο πατέρας και ο φίλος του Νικολάι, που φέρονται μαζί να έβαλαν τέλος στη ζωή του κοριτσιού και να τεμάχισαν τη σωρό για να την εξαφανίσουν, χαιρετήθηκαν από μακριά εξαιτίας των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν ανάμεσά τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό, ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, ενώ ο φίλος του σε ισόβια κάθειρξη και σε ποινή φυλάκισης τριών ετών. Στην μητέρα της 4χρονης επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών, αλλά αφέθηκε ελεύθερη καθώς έλαβε αναστολή στην έφεση, ενώ σε έναν φίλο της μητέρας ορίστηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ