Κοινωνία

Άνοιξαν τον φάκελο και τους κόπηκαν τα γόνατα – Κινδυνεύουν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί (βίντεο)


Το ζευγάρι από την Πρέβεζα πήρε στα χέρια του τον επίμαχο φάκελο και τον άνοιξε. Αυτά που διάβασαν τους έκαναν να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους...

Εχασε τη γη κάτω απο τα πόδια του ο κύριος Κώστας Μπαρκαμπάς που διαμένει στο χωριό Σταυροχώρι στην Πρέβεζα, όταν την Παρασκευή 31 Αυγούστου έλαβε απο την εφορία ένα «ραβασάκι» που τον ειδοποιούσε πως σε διάστημα 30 ημερών πρέπει να πληρώσει το ποσό των 4.762,24 ευρώ, για να μην βρεθεί αντιμέτωπος με κατάσχεση των λογαριασμών του. Η οφειλή που του βεβαίωσε η Εφορία αφορούσε ληξιπρόθεσμα χρέη στον ΤΟΕΒ, με τον κ.Μπαρκαμπά να είναι ο ένας απο τους 5 κληρονόμους χωραφιών απο τον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το παράδοξο της υπόθεσης σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κώστας Μπαρκαμπάς, είναι πως ο ίδιος απο τη στιγμή που απέκτησε το 1/5 των χωραφιών είναι συνεπής στις πληρωμές του προς τον ΤΟΕΒ για το μερίδιο των στρεμμάτων που του αναλογεί, με τον ΤΟΕΒ μάλιστα να τον έχει διαβεβαιώσει και με σχετικό έγγραφο πως οι οφειλές του είναι μηδενικές.

«Αυτά που μου ζητά η Εφορία να πληρώσω είναι οφειλές των άλλων κληρονόμων που τα χρέωσαν δεν ξέρω πως και για ποιο λόγο στο όνομά μου. Παρά τα δύσκολα οικονομικά του νοικοκυριού μου κάθε χρόνο φροντίζω και πληρώνω για αυτά τα στρέμματα που μου αναλογούν»είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως στην περίπτωση που η Δ.Ο.Υ Πρέβεζας προχωρήσει σε κατάσχεση του τραπεζικού του λογαριασμού αυτό θα είναι καταστροφή για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Πρέβεζα: Το ζευγάρι σε αναμμένα κάρβουνα

«Εχω δάνειο, έχω παιδί με αναπηρία 80% που χρήζει αυξημένης ιατρικής φροντίδας και φαρμακευτικής αγωγής. Αν εμένα μου μπλοκάρουν το λογαριασμό θα σταματήσουν τα πάντα για την οικογένειά μου» σημείωσε ο κ.Κώστας ζητώντας  παράλληλα την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρέβεζας προκειμένου να εμποδίσει την κατάσχεση του τραπεζικού του λογαριασμού μέχρις ότου καταφέρει να αποδείξει πως οι οφειλές προς τον ΤΟΕΒ  που του χρεώνει η Εφορία δεν είναι δικές του αλλά των υπολοίπων κληρονόμων.

Σε απόγνωση  βρίσκεται και  η σύζυγός του κ.Θεοδώρα που αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πως βρέθηκαν μπλεγμένοι σε αυτή την περιπέτεια. Η ίδια φρόντισε μάλιστα να συγκεντρώσει όλα τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο σύζυγός της δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στον ΤΟΕΒ και με αυτά σκοπεύει να μεταβεί τη Δευτέρα στην υπηρεσία προκειμένου να πάρει αναλυτικό λογαριασμό από όλες τις πληρωμές του συζύγου της.

Το ξέσπασμα του ζευγαριού για το ραβασάκι της εφορίας

https://www.youtube.com/embed/qIQVE1n6ZMI?feature=oembed

epirus-tv

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...