Κοινωνία

FAZ: H ΒΜW ανακαλεί 324.000 ντιζελοκίνητα οχήματα στην Ευρώπη

Η BMW ανακοίνωσε ότι ανακαλεί περίπου 324.000 ντιζελοκίνητα οχήματά της στην Ευρώπη για να επιδιορθώσει τεχνικό πρόβλημα το οποίο έχει προκαλέσει πυρκαγιά σε μηχανές οχημάτων της στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με τη Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Μια ελαττωματική μονάδα ανακύκλωσης καυσαερίων στα ντιζελοκίνητα οχήματα της BMW έχει προκαλέσει την ανάφλεξη 27 μηχανών στη Νότια Κορέα φέτος, γεγονός που ανάγκασε την εταιρεία να ανακαλέσει 160.000 οχήματα στη χώρα και να ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Η BMW τώρα προχωρά στην ανάκληση οχημάτων στην Ευρώπη, εκ των οποίων 96.300 στη Γερμανία, προκειμένου να επισκευάσει την ελαττωματική μονάδα, αν επιβεβαιωθεί ότι έχει πρόβλημα, ανέφερε η FAZ σήμερα επικαλούμενη την ίδια την εταιρεία.

Προς το παρόν η BMW δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...