Αθλητισμός

Diamond League Μπέρμιγχαμ: Δεύτερη η Στεφανίδη, τρίτη η Κυριακοπούλου, έκτος ο Τεντόγλου

Tη 2η θέση κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη και την 3η η Νικόλ Κυριακοπούλου στο άλμα επί κοντώ του Diamond League του Μπέρμιγχαμ.

Οι δύο πρωταθλήτριες μας λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πρωταγωνίστησαν σε ακόμα έναν αγώνα, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιήσουν μεγάλα άλματα.

Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε σε καμία αθλήτρια να πιάσει υψηλές επιδόσεις. Η Κατερίνα Στεφανίδη ήρθε 2η με 4.52μ., ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου ήρθε 3η με 4.40μ. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις που πέρασε με την πρώτη της προσπάθεια τα 4.62μ.

Η τρίτη ελληνική συμμετοχή στο Μπέρμιγχαμ ήταν στο μήκος, εκεί ο Μίλτος Τεντόγλου κατετάγη έκτος με καλύτερο άλμα στα 7.82μ. Νικητής ήταν ο Νοτιοαφρικανός με Λούβο Μανιόνγκα με 8.53, δεύτερος ο Τατζάι Γκέιλ (Τζαμάικα) με 8.17μ. και τρίτος ο Αυστραλός, Χένρι Φράιν με 8.01μ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...