Κυβέρνηση

Χαμός στο Twitter με την «ασπίδα» της Γιάμαλη στην «καθαρίστρια» Νοτοπούλου


Η αναφορά μερίδας του Τύπου στην προ καιρού ενασχόληση της Κατερίνας Νοτοπούλου ως καθαρίστρια, προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου Αναστασίας Γιάμαλη. Το tweet της Αναστασίας Γιάμαλη με τη σειρά του, προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων χρηστών των social media.

Η ανάρτηση της Αναστασίας Γιάμαλη, γνωστής για τα φιλο-ΣΥΡΙΖΑϊκά της αισθήματα, είχε ως συνέπεια δεκάδες σχόλια, κάποια θετικά, τα περισσότεεα, όμως, αρνητικά, καθώς η υπουργοποίηση της 30χρονης Κατερίνας Νοτοπούλου, είχε ανοίξει ήδη πολλές συζητήσεις.

«Ζούμε στη χώρα που αν για να βγάλεις το ψωμί σου έχεις εργαστεί ως συμβασιούχος καθαρίστρια είναι ντροπή και frowned upon να γίνεις υπουργός. Σε άλλες χώρες, θα ήταν γαλόνι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αναστασία Γιάμαλη, για να ακολουθήσουν δεκάδες σχόλια από αναγνώστες, ορισμένα εκ των οποίων είχαν μεγάλο ενδιαφέρον:
https://twitter.com/AGiamali/status/1034733891851042816?ref_src=twsrc%5Etfw

giam2giam4gim6

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...