Αθλητισμός

Χαμός με τον φορ στον ΠΑΟ, σκάει το… μπαμ – Το πουλέν του Φέργκιουσον και η μεγάλη έκπληξη!

Το όνομα του Φεντερίκο Μακέντα μονοπωλεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, με ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Ιταλός είναι κοντά στο Τριφύλλι. Τελευταίο «χτύπημα» είναι αυτό του ειδικού σε θέματα μεταγραφών, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Οι Ιταλοί ουσιαστικά επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του sportdog.gr, το οποίο σας έχει ενημερώσει πολλάκις στο παρελθόν ότι ο Μακέντα αποτελούσε μια περίπτωση επιθετικού που «έπαιζε» δυνατά για τον Παναθηναϊκό, ακόμα κι όταν το θέμα διαψευδόταν.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να δελεάσει εύκολα πολλούς επιθετικούς από το «πάνω ράφι» ή να χτυπήσει τον ανταγωνισμό για περιζήτητους σέντερ φορ.

Από τις περιπτώσεις παικτών που «τσέκαραν» ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας, ο Ιταλός άσος είναι μια εφικτή λύση για τα δεδομένα της ομάδας, ενώ παράλληλα αποτελεί μια καλή περίπτωση επιθετικού, που έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις να βοηθήσει την ομάδα. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι έχει αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να είναι αυτός που τον επέλεξε.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πράσινοι τσεκάρουν κι άλλον παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Το θέμα του Μακέντα είναι προχωρημένο, όμως οι άνθρωποι του Τριφυλλιού φέρονται να εξετάζουν ακόμα μια περίπτωση επιθετικού, που δεν έχει διαρρεύσει.

«Δένει» τους πιτσιρικάδες ο Νταμπίζας

Κατά τα άλλα, η νίκη επί της Ξάνθης και η καλή εμφάνιση της νεανικής ομάδας που παρέταξε ο Γιώργος Δώνης μοίρασε χαμόγελα και υποσχέσεις για τη συνέχεια στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Νίκος Νταμπίζας φροντίζει για το αύριο της ομάδας και έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές για τις αναπροσαρμογές συμβολαίων των παικτών που έχει ξεχωρίσει.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Μπουζούκης (που όμως ανανέωσε πρόσφατα), ο Χατζηγιοβάνης, ο Μαυρομμάτης, ο Στάικος και ο Εμμανουηλίδης.

Μάλιστα, ο Νταμπίζας φέρεται να έχει στα πλάνα του όχι μόνο να «δέσει» τα κορυφαία ταλέντα του Παναθηναϊκού, αλλά να βάλει στα συμβόλαιά τους και ανάλογες ρήτρες αποδέσμευσης. Ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων έχει στο μυαλό του και την προοπτική πιθανών πωλήσεων, που θα βοηθήσουν μακροπρόθεσμα το Τριφύλλι να «ανασάνει» οικονομικά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...