Κόσμος

Χάος στο αεροδρόμιο του Ορλί λόγω ξυλοδαρμού μεταξύ διάσημων ράπερ (βίντεο)


Στα χέρια πιάστηκαν την Τετάρτη μέσα στο αεροδρόμιο Ορλί, στο Παρίσι, ο διάσημος γάλλος ράπερ Booba κα ο πρώην συνεργάτης του, Kaaris, επίσης τραγουδιστής της ραπ σκηνής της Γαλλίας, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση μαζί με άλλους εννέα συνεργάτες τους. 

Αποτέλεσμα της αναστάτωσης που προκάλεσαν ήταν να σημειωθούν καθυστερήσεις στις πτήσεις και να κλείσει προσωρινά τερματικός σταθμός του αεροδρομίου.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία τράβηξαν άλλοι επιβάτες κι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, διακρίνονται οι δύο άνδρες ν’ ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές μπροστά από τα ράφια καταστήματος duty free και σε αίθουσα αναμονής.
https://www.youtube.com/embed/JGHpnheCT3A

Συνολικά 11 άνθρωποι προσήχθησαν από την αστυνομία μετά τον καβγά, που ξεκίνησε το απόγευμα από τον τερματικό σταθμό, σύμφωνα με την αστυνομία και τον αερολιμένα.

«Καθυστερήσεις διάρκειας 15-30 λεπτών καταγράφηκαν σε μικρό αριθμό πτήσεων, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, και η αίθουσα έκλεισε προσωρινά» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εταιρεία Paris Aéroport.

Ζημιές προκλήθηκαν σε κατάστημα duty free και ο υπεύθυνος αποφάσισε να καταθέσει μήνυση.

Οι δύο ράπερ επρόκειτο να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για να συμμετάσχουν σε συναυλία αργότερα την Τετάρτη.

Ο 41χρονος Booba και ο 38χρονος Kaaris γνωρίζονται από το 2011, την εποχή που ο Booba βρισκόταν ήδη μεταξύ των διασημότερων ονομάτων της γαλλικής ραπ σκηνής.

Ο Booba του είχε προτείνει να συνεργαστούν σε δυο άλμπουμ, το «Autopsie 4» και το «Futur» το 2012, ωστόσο ο Kaaris έκρινε ότι η συνεργασία τους έβλαψε την καριέρα του.

Ομως, η διαμάχη με άλλον ράπερ, τον Rohff, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση των δύο καλλιτεχνών. Ο Booba κατηγορεί τον Kaaris ότι δεν τον στήριξε αρκετά.
https://www.youtube.com/embed/MF8dCNJPbHA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ