Εσωτερική Ασφάλεια

Φόβοι για… ατύχημα ζώνουν σήμερα το Μαξίμου

Έκτακτα μέτρα έχουν λάβει αυτές τις ώρες οι αρχές ασφαλείας προκειμένου η σημερινή μέρα να εξελιχθεί απρόσκοπτα και να αποσοβηθεί ενδεχόμενο… ατύχημα. Κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την Ηρώδου του Αττικού ενώ έχουν ενισχυθεί τα περίπολα γύρω από το Μαξίμου.

Σε κεντρικά σημεία της Αθήνας βρίσκονται ομάδες δικυκλιστών και αστυνομικοί με πολιτικά γυροφέρνουν σε υπουργεία, πρεσβείες, κυβερνητικά κτίρια και οργανισμούς.

Επίσης η Δημοτική Αστυνομία περιφρουρεί τα άλση της περιοχής, όπως τον Λυκαβηττό και το Αττικό Άλσος.

Ο Ρουβίκωνας έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του με την προχθεσινή ενέργεια στην Αυστριακή πρεσβεία ενώ χθες το βράδυ μπροστά από την Ιταλική πρεσβεία, στη Β. Σοφίας, ολιγομελής ομάδα επιχείρησε να σηκώσει πανό συμπαράστασης στα θύματα της Γένοβας αλλά απωθήθηκε αμέσως από την Αστυνομία.

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα υπήρξε πρωθυπουργική παρέμβαση σε επιτελείς των σωμάτων ασφαλείας, υπουργούς και παράγοντες της Αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...