Αθλητισμός

Φοβερό μπάχαλο με Γιαννιώτα - Τον έκαναν «δώρο» στην ΑΕΚ; - Ατάκες-φωτιά του παίκτη για Ολυμπιακό!

Όλη η πιάτσα έμεινε άφωνη από τη μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα στην ΑΕΚ. Κανείς δεν είχε προβλέψει τη συγκεκριμένη κίνηση της Ένωσης, καθώς ο παίκτης φαίνεται πως περίμενε να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό για να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους».

Ακόμα, μάλιστα, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν στον Ολυμπιακό γνώριζαν τη συγκεκριμένη πρόθεση του Έλληνα άσου. Από το λιμάνι, πάντως, ισχυρίζονται ότι ήξεραν τη θέληση του παίκτη να πάρει στην ΑΕΚ και γι’ αυτό τόσο καιρό δεν το έλυναν το συμβόλαιο. Από την άλλη, όμως, αν ισχύει αυτό, προκαλεί απορία γιατί στον Πειραιά πήραν τελικά την απόφαση να αποδεσμεύσουν τον παίκτη λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως, είναι γεγονός ότι Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με την ΑΕΚ, είχε επαφή με την Ένωση για τη συγκεκριμένη μεταγραφή από την αρχή του καλοκαιριού, κάτι που φαίνεται πως γνώριζαν οι «ερυθρόλευκοι».

Το ενδεχόμενο στον Πειραιά να έκαναν… δώρο τον παίκτη δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο δεν αποκλείεται στον Ολυμπιακό να έβαλαν ποσοστό μεταπώλησης για να αφήσουν τον ποδοσφαιριστή να μείνει ελεύθερος.

Όπως και να έχει κι ό,τι και να ισχύει, το δεδομένο είναι ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας κυνηγούσε την ελευθερία του με κάθε τρόπο εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή στην προσπάθειά της να πείσει τον Ολυμπιακό φέρεται να «προκαλούσε» με διάφορες ατάκες του στυλ «νομίζετε ότι είμαι ο Ρονάλντο και φοβάστε να με αφήσετε ελεύθερο;» ή «φοβάστε ότι θα χάσετε το πρωτάθλημα από τον Γιαννιώτα;». Κάτι που έδειχνε και την απορία του παίκτη για το γεγονός ότι δεν έμενε ελεύθερος, παρόλο που δεν υπολογιζόταν από τους Πειραιώτες.

sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...