Πολιτική

Υποψήφιοι με τη ΝΔ Ψαριανός και Αμυράς

Yποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι - εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου - στις προσεχείς εκλογές ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Σύμφωνα με το news247.gr, οι δυο βουλευτές έχουν ήδη συμφωνήσει με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τη συστράτευση μαζί της.

Παράλληλα γίνονται εισηγήσεις προς την ηγεσία της Σεβαστουπόλεως να υπάρξει προεκλογική συμμαχία του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία.

Επίσης ασκούνται πιέσεις προς τον Σταύρο Θεοδωράκη να ανοίξει τα χαρτιά του για τις συμμαχίες πριν από το Συνέδριο του Οκτωβρίου για το μέλλον του κόμματος.

Αναφορικά πάντως με τους Αμυρά και Ψαριανό, ενδιαφέρον παρουσιάζει το πότε θα ανεξαρτητοποιηθούν από το Ποτάμι, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα το κόμμα να μην διαθέτει πια Κοινοβουλευτική Ομάδα, με βάση τη δύναμή του στις εκλογές. Αυτό θα σημαίνει επίσης ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα χάσει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος.

Η ΝΔ αλλά και το Κίνημα αλλαγής φέρονται να μην επιθυμούν πια την αυτόνομη παρουσία του Ποταμιού κυρίως για να μην ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών όταν έρθει στη Βουλή, να πέσει η κυβέρνηση και να πραγματοποιηθούν εκλογές.

Η Πειραιώς πάντως εκτός από τους δυο βουλευτές του Ποταμιού φέρεται να συζητά και με δυο ανεξάρτητους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ