Πολιτική

Τρεις και ο… κούκος έμειναν στους ΑΝΕΛ, αλλά ο Καμμένος πανηγυρίζει για την έξοδο από Μνημόνια!

Χαρούμενος, στο πλαίσιο της ημέρας και του διαγγέλματος στην Ιθάκη, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, υπογράμμισε κατ' αρχήν ότι σήμερα η Ελλάδα εξέρχεται των μνημονίων, το οποίο ήταν και ο πρώτος στόχος της κυβερνητικής συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πάνος Καμμένος επίσης, είπε ότι πρέπει να εκπληρωθούν άλλοι δυο στόχοιεκ των οποίων ο ένας είναι η απόδοση ποινικών ευθυνών στη διαπλοκή και τη διαφθορά και ο δεύτερος είναι η ανάπτυξη.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι αυτοί οι δύο στόχοι πρέπει να επιτευχθούν από την παρούσα κυβέρνηση, της οποίας η θητεία θα λήξει είτε με το πέρας της συνταγματικής εντολής, είτε εάν χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις για εθνικά θέματα, εκτιμώντας ωστόσο ότι σε κάθε περίπτωση δεν αναμένονται εξελίξεις πριν τον Μάιο του 2019.

Αυτή η κοινή έκτακτη συνεδρίαση στους ΑΝΕΛ έρχεται στον απόηχο της εξόδου από τα Μνημόνια, αλλά και μετά τις σφοδρές αντιδράσεις στους κόλπους του κόμματος του Πάνου Καμμένου για τη συμφωνία για το Σκοπιανό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...