Αθλητισμός

«Τρέλα» στον Καναδά με τον Τσιτσιπά! Η κίνηση που «κέρδισε» όλους τους Έλληνες – Βίντεο


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο... απόλυτος Έλληνας αυτή τη στιγμή στον Καναδά, με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες της χώρας να "κατακλύζουν" τόσο τα γήπεδα που αγωνίζεται όσο και τις σχετικές εκδηλώσεις, για να τον δουν από κοντά και να του μιλήσουν.

Περήφανη έχει κάνει όλη την Ελλάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που γράφει ιστορία για το ελληνικό τένις στο Rogers Cup, όπου βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης, μετά από ανεπανάληπτες προκρίσεις επί τεσσάρων αλητών του top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Τρέλα» επικρατεί όμως και στον Καναδά, από τους Έλληνες της διασποράς, που προκάλεσαν… πανικό στον ημιτελικό, βοηθώντας σε κάθε σημείο του αγώνα τον Έλληνα τενίστα, σε σημείο μάλιστα που ο διαιτητής χρειάστηκε να τους σταματήσει για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Με το τέλος του ματς όμως, άπαντες ξεσηκώθηκαν στην κερκίδα για να αποθεώσουν τον συμπατριώτη τους, με τον ίδιο τον Τσιτσιπά να στρέφεται αμέσως προς το μέρος του για να… ανταποδώσει. «Εγώ; Όχι, όχι! Εσείς…», φάνηκε να λέει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του κοινού στη νίκη του σε αυτό το σπουδαίο ματς.

Η κίνηση του Τσιτσιπά προς τους Έλληνες
https://twitter.com/TennisTV/status/1028402972320034816?ref_src=twsrc%5Etfw

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Έλληνες του Καναδά, «σάρωσαν» και τα σχόλια για τον Τσιτσιπά στο social media, με πολλούς από αυτούς να σπεύδουν να το αποθεώσουν και διαδικτυακά, περιγράφοντας σκηνές μέσα από το γήπεδο.
https://twitter.com/TennisTV/status/1028402368663232518?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/TennisTV/status/1028401352324657153?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές