Αθλητισμός

Το ψαλιδάκι του Ρονάλντο το καλύτερο γκολ της χρονιάς (βίντεο)


Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον προημιτελικό της 3ης Απριλίου μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης ψηφίστηκε από το κοινό της UEFA ως το καλύτερο της προηγούμενης σεζόν. Είναι ενδεικτικό ότι η ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον Πορτογάλο αστέρα.

Ο νυν ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και μέχρι πρότινος της Ρεάλ Μαδρίτης συγκέντρωσε σχεδόν 200.000 ψήφους από τις 346.915 που καταμετρήθηκαν, για το τέρμα που σημείωσε στο γήπεδο που πλέον λατρεύεται, μπροστά σε ένα κοινό που είχε δείξει την εκτίμησή του προς εκείνον, με το ζεστό χειροκρότημα που έλαβε από τους «μπιανκονέρι» τιφόζι.

Τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία κατέλαβε ο Ντιμίτρι Παγέ της Μαρσέιγ, για το γκολ του στο 5-2 επί της Λειψίας στο Europa League, ενώ τρίτο ήρθε το τέρμα της Έβα Ναβάρο στον τελικό της Ισπανίας με τη Γερμανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 Γυναικών.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα γκολ της χρονιάς τα τελευταία δύο χρόνια σημειώνονται στα παιχνίδια μεταξύ Γιουβεντίνων και Μαδριλένων, καθώς την αντίστοιχη διάκριση είχε λάβει πέρσι ο Μάριο Μάντζουκιτς, για το γκολ του στον τελικό του «Μιλένιουμ» στο Κάρντιφ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...