Πολιτική

Το «γκολ» του Σάκη Ιωαννίδη στο Νίκο Καρανίκα

Δεν άφησε αναπάντητο το νέο «χτύπημα» Καρανίκα, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης. Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος, με αφορμή τις αντιδράσεις στο διάγγελμα Τσίπρα, επιχείρησε να λοιδορήσει για ακόμη μία φορά μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και τον κ. Ιωαννίδη.

«Βλέποντας στις εκπομπές ενημέρωσης τα στελέχη της Δεξιάς καταλαβαίνεις ότι η ΝΔ έχει θέμα λογικής. Επιχειρήματα βελουτέ. Γελάω με Ιωαννίδη και Βούλτεψη....περιμένω φυσικά το νομπελίστα Άδωνη #ΝΔ γελάμε», έγραψε στον «τοίχο» του, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Το νεαρό, πλην μπαρουτοκαπνισμένο στην πολιτική στέλεχος της ΝΔ, ωστόσο, δεν άφησε την πρόκληση ασχολίαστη, απαντώντας σε ιδιαίτερα δηκτικό ύφος:

«Νίκο Καρανίκα νιώθω στεναχωρημένος και προβληματισμένος που σε αναγκάζουμε να βλέπεις, εκτός από τα ψυχαγωγικά πρωινάδικα και καμιά ενημερωτική εκπομπή. Εύχομαι να καταλαβαίνεις τι συζητάνε σε αυτές. Μην ανησυχείς όμως αν δεν μπορείς. Τώρα που με το καλό τελειώνει ο Αλέξης και το παραδάκι, θα επιστρέψεις στις αγαπημένες σου συνήθειες και τα μποτάκια.

ΥΓ: Είμαι σίγουρος ότι αυτό το "βελουτέ" το θυμάσαι από τις πρωτοχρονιάτικες σούπες γλυκοπατάτας της Βέφας  #syriza κλαίμε #καρανικας κλαίμε», έγραψε στο δικό του «τοίχο» ο Σάκης Ιωαννίδης, ποστάροντας και την ανάρτηση Καρανίκα.

newpost.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ