Ελληνοτουρκικά

Τούρκος τραγουδιάρης φιλά και απλώνει την τουρκική σημαία στην Ξάνθη - ΥΠΕΞ ακούει;

O Τούρκος τραγουδιστής Σινάν Ακτσίλ προχθές ανέβηκε στην σκηνή. Έδωσε συναυλία στο 14ο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου-Ξάνθης, όπου ενθουσίασε 25.000 άτομα. Ο Ακτσίλ επί σκηνής άνοιξε τουρκική σημαία και είπε  ¨Σήμερα εδώ είναι κόκκινα-άσπρα¨.

Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ Σινάν Ακτσίλ, φέτος εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Νεολαίας Κενταύρου στην πόλη Ξάνθη της Ελλάδας. Στην συναυλία που έγινε στο στάδιο του Κενταύρου μετείχαν περισσότερα από 25 χιλιάδες άτομα.

Ο διάσημος καλλιτέχνης έσπασε ρεκόρ από πλευράς συμμετοχής στην Δυτική Θράκη. Έγινε γνωστό πως για την συναυλία του ήρθαν θαυμαστές ακόμη και από Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Καβάλα.

Ο Ακτσίν προκάλεσε χαμό όταν απευθυνόμενος στους θεατές είπε: ¨Καλώς ήλθατε. Σας έφερα αγάπη και έρωτα από την Τουρκία¨. Οι θαυμαστές του ανταπέδωσαν στον καλλιτέχνη με τν μεγάλο τους ενθουσιασμό.

Ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ, προκάλεσε κραυγές όταν άνοιξε μια τουρκική σημαία και είπε ¨Σήμερα εδώ είναι κόκκινα -άσπρα¨. Στο τέλος τη συναυλίας ένα μεγάλο κονβόι οχημάτων ξεπροβόδησε τον Ακτσίλ.


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...