Στρατός Ξηράς

Την ανάπτυξη της στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας συζήτησαν επιτελείς των δύο χωρών

Τις προοπτικές ανάπτυξης της διμερούς στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας συζήτησαν ο ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας με τον επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων της Ελλάδας.

Την προοπτική συνεργασίας Ελλάδας — Ρωσίας σε στρατιωτικά θέματα, συζήτησαν σήμερα ο ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Αλεξάντερ Φομίν με τον επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων της Ελλάδας, αντιναύαρχο ε.α. Κυριάκο Κυριακίδη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τα θέματα που συζητήθηκαν «είχαν σχέση με την παρούσα κατάσταση και τις προοπτικές ανάπτυξης της διμερούς στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας».

Μάλιστα, σύμφωνα με το υπουργείο οι συζητήσεις έγιναν «σε φιλικό κλίμα».

Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την προθυμία τους να αναπτυχθεί η συνεργασία μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού υπουργείου Άμυνας.

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...