ΗΠΑ

Τζον Μακέιν: «Έσπασε» η κόρη του! Με δάκρυα στα μάτια πάνω στο φέρετρό του (εικόνες, βίντεο)


Με τιμές ήρωα υποδέχτηκε η Αριζόνα τη σορό του εκλιπόντος Τζον Μακέιν, με την κόρη και την σύζυγό του να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Το φέρετρο του Τζον Μακέιν έφτασε στο Καπιτώλιο, στην Αριζόνα, συνοδεία μεγάλης πομπής μοτοσυκλετιστών. Εκεί θα παραμείνει προκειμένου να του αποδοθούν οι πρέπουσες τιμές, πριν μεταφερθεί το Σάββατο στην Ουάσιγκτον όπου και θα γίνει η κηδεία του.

Αμέσως μετά θα ενταφιαστεί στο νεκροταφείο της Ναυτικής Ακαδημίας στην Αννάπολης…

Στο Καπιτώλιο της Αριζόνα, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην κόρη του, Μέγκαν Μακέιν. Η οποία έφτασε φορώντας μαύρα ρούχα και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

H συντετριμμένη Μέγκαν Μακέιν

https://twitter.com/ABC/status/1034850175469084672?ref_src=twsrc%5Etfw

Μαζί της και η σύζυγος του εκλιπόντος πουλιτικού, Σίντι Μακέιν, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του συζύγου της…

Και εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τον πόνο της…

Δείτε τις εικόνες 

Κηδεία του Τζον Μακέιν χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ

Ακόμη και νεκρός, ο Τζον Μακέιν εξακολουθεί να στοιχειώνει τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο επί τρεις δεκαετίες γερουσιαστής Αριζόνας, που πέθανε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 81 ετών, είχε απαιτήσει να μην παραστεί στην κηδεία του ο Αμερικανός πρόεδρος. Του οποίου υπήρξε σφοδρός πολέμιος, παρότι ανήκαν στο ίδιο κόμμα.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Μακέιν επιβεβαίωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα παραστεί στην επικήδειο τελετή, η οποία θα τελεστεί στον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον το ερχόμενο Σάββατο.

Αντιθέτως, θα παραστούν και θα εκφωνήσουν λόγους δύο πρώην πρόεδροι, ο υιός Τζορτζ Μπους, ανθυποψήφιος του Μακέιν για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2000, και ο Μπαράκ Ομπάμα, από τον οποίο έχασε τη μάχη στην προεδρική αναμέτρηση του 2008.

Ήρωας του πολέμου του Βιετνάμ, ο Τζον Μακέιν είχε αιχμαλωτιστεί όταν το αεροπλάνο του κατερρίφθη από τους Βιετκόνγκ. Άφησε την τελευταία πνοή του στο ράντσο του, στην Αριζόνα, υποκύπτοντας σε επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, που διαγνώστηκε πέρυσι τον Ιούλιο.

Οι υποστηρικτές του πολλοί, όπως επίσης και οι πολέμιοί του, που τον χαρακτήριζαν πολεμοχαρή και αιμοδιψή, καταλογίζοντάς του ευθύνες για αιματηρές επιλογές των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ