Κοινωνία

Τήνος: Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή που ο 30χρονος πέφτει από το «Super Runner Άνδρος»


Το "φως" της δημοσιότητας είδε βίντεο το οποίο καταγράφει την στιγμή ο 30χρονος άνδρας πέφτει από το "Super Runner Άνδρος" την ώρα που έμπαινε στο λιμάνι. Το περιστατικό είχε συμβεί το βράδυ της Τετάρτης (22.08.2018) σημαίνοντας συναγερμό στο λιμενικό.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να πέφτει από μεγάλο ύψος στην θάλασσα από παράθυρο του πλοίου, λίγο πριν αυτό πιάσει λιμάνι. Τα αίτια μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Αμέσως λιμενικός που είδε το περιστατικό βούτηξε για να πλησιάσει τον άνδρα, ενώ το ίδιο έκανε και μια γυναίκα λιμενικός προκειμένου να δώσει σωσίβιο.

Μαζί και με ένα σκοινί που πετάχτηκε από το λιμάνι αλλά και την βοήθεια όσων περίμεναν να επιβιβαστούν στο πλοίο, τελικά άνδρας και σκύλός βγήκαν σώοι στην στεριά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τους παραλαμβάνει.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTinianews%2Fvideos%2F269967076952746%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...