Κοινωνία

Σύρος: Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ανοιχτά της Ερμούπολης

Τέλος στο μυστήριο για τον άγνωστο άνδρα που εντοπίστηκε χθες νεκρός στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ερμούπολης στη Σύρο, καθώς το Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε την αναγνώρισή του.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο νεκρός άνδρας είναι Έλληνας, ηλικίας 65 ετών. Ωστόσο, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του.

Ο εντοπισμός του προκάλεσε συναγερμό στις Λιμενικές Αρχές, που ειδοποιήθηκαν από σκάφος που βρίσκονταν στην περιοχή για την ύπαρξη σορού.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Λιμενικού Σώματος, ο άνδρας είχε ύψος περίπου 1,65-1,70μ, ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης,ενώ ήταν ντυμένος με μακρύ παντελόνι τζιν σκούρου χρώματος, δερμάτινη ζώνη λευκή, κοντομάνικη μπλούζα ερυθρού χρώματος, υποδήματα αθλητικά μαύρου χρώματος. Στο λαιμό φορούσε ασημένια καδένα σε σχήμα σταυρού και στον αριστερό καρπό έφερε ένα ασημένιο ρολόι κι ένα μαύρο κομποσκοίνι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...