Ελληνοτουρκικά

Συνάδελφοι Μητρετώδη και Κούκλατζη: Αποκλείεται να μπήκαν σε ξένο έδαφος

Τις ευθύνες αναζητούν και θέλουν να αποδοθούν σε αυτούς που αναλογούν για την περιπέτεια των συναδέλφων τους οι στρατιωτικοί σε όλη την Ελλάδα αλλά και αυτοί που υπηρετούν μαζί τους στον Έβρο.

Όπως λένε αποκλείεται να πέρασαν σε Τούρκικο έδαφος πρώτον γιατί ήξεραν όλοι όσοι πήγαιναν περίπολο πολύ καλά την περιοχή και υπάρχουν σημάδια που αλλάζουν τα σύνορα, ήταν μέρα και αν όντως υπήρχε περίπτωση να ακολουθήσουν ίχνη και να περάσουν τότε θα πήραν διαταγή από αλλού να το κάνουν γιατί ο στρατιωτικός δεν ενεργεί μόνος του χωρίς να έχει ρωτήσει για κάτι που βρίσκει και ποια ενέργεια πρέπει να ακολουθήσει.

Αποκλείεται να μην είχαν γνώση χαρτών, αποκλείεται για οποιοδήποτε λάθος και προσπαθούν να τους φορτώσουν ευθύνες σαν εξιλαστήρια θύματα και σίγουρα δεν τους ήρθε στο μυαλό να πάρουν πρωτοβουλίες που οδήγησαν στη συλληψη τους!

Από δω και πέρα μένει να συμπληρωθεί η ΕΔΕ και έτσι να ολοκληρωθεί με την καταθεσή τους η οποία είναι δικοπο μαχαίρι : Να πουν ότι δεν πέρασαν ή ότι περασαν ;

Να εξυπηρετηθεί η διπλωματία και να φανεί ότι έχουμε έναν ερασιτεχνικό στρατό ή να δουν οι Έλληνες ότι έχουμε έναν επαγγελματικό ετοιμοπόλεμο στρατό και ήταν θέμα ενέδρας;

stratiotikathemata.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ