Κοινωνία

Συγκλονίζει ο Κώστας Τουρνάς: Μου έπεσαν όλα τα μαλλιά σε ένα βράδυ

Μια απίστευτη ιστορία από τον στρατό διηγήθηκε την Πέμπτη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Τουρνάς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» για την ηλικία του και για το πώς όσα αντιμετωπίζουμε στη ζωή μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην υγεία μας, αποκάλυψε: «Τον χρόνο δεν τον ξέρω. Την ηλικία μου τη λέω 100%. Είμαι 68 και… Κάποια στιγμή στον στρατό, έφαγα μια τιμωρία γιατί το είχα σκάσει ένα βράδυ και μέσα στο καλοκαίρι Ιούλιο μήνα μου βάζει οι διοικητής 35 μέρες φυλακή. Πήγα να πέσω να κοιμηθώ το βράδυ και έλεγα δεν μπορούσα να το χωνέψω, να το αντέξει η ψυχή μου ότι θα υποστώ τέτοιο πράγμα και ξυπνάω το πρωί και είναι όλα τα μου τα μαλλιά στο μαξιλάρι. Μου έπεσαν όλα τα μαλλιά σε ένα βράδυ».

Επιπλέον δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερός που στα 68 του χρόνια παραμένει ακόμα αποδεκτός από τον κόσμο καθώς επίσης και ότι χρέωνε τις αποτυχίες στην καριέρα του πάντα στον εαυτό του και ποτέ σε τρίτους. «Ποτέ δεν αναρωτήθηκα αν η μουσική είναι για μένα, ή εγώ για τη μουσική. Είχα περιόδους που ήταν περίεργα, πιο πεσμένα τα πράγματα και αυτό συμβαίνει στα πολλά τα χρόνια. Σε αυτές τις περιόδους, γιατί ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, ποτέ δεν το χρέωσα σε τρίτους, το χρέωνα πάντα σε εμένα. Έλεγα ότι ίσως αυτά τα οποία έδωσα σαν συνεισφορά δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τους ανθρώπους, ή δεν ήταν η στιγμή που έκαναν για τους ανθρώπους» επεσήμανε

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ