Κοινωνία

Στο νοσοκομείο και ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου

Μετά τον Άκη Σακελλαρίου, την πόρτα του νοσοκομείου πέρασε κι άλλος ένας γνωστός ηθοποιός! Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό Μάκη Παπαδημητρίου ο οποίος ενώ βρισκόταν στα Χανιά εν μέσω της περιοδείας του με τον θίασο από τις “Θεσμοφοριάζουσες”, αναγκάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το neakriti.gr η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη ακυρώθηκε.

Το θετικό είναι ότι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού είναι πλέον καλύτερη μετά από τη σοβαρή περιπέτεια.

Η ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ονομάζομαι Παπαδημητρίου Μάκης, είμαι ηθοποιός, και συμμετέχω στην παράσταση “Θεσμοφοριάζουσες” που θα παρουσιάζονταν 1, 2 και 3 Αυγούστου στην Ανατολική Τάφρο.

Δυστυχώς, από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα είχα ενοχλήσεις στην κοιλιά που εξελίχθησαν σχεδόν δύο μέρες μετά -ενώ ταξίδευα με το νυχτερινό πλοίο για Χανιά- σε οξεία, εμπύρετη γαστρεντερίτιδα. Οι επισκέψεις μου στην τουαλέτα ήταν περίπου 2 κάθε ώρα, οπότε αφυδατώθηκε ο οργανισμός μου σε υπερβολικό βαθμό. Πήρα ενδοφλέβια αντιβίωση και ορούς για να αναρρώσω και μέχρι τελευταία στιγμή πίστευα ότι θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στην -πολύ απαιτητική σωματικά- παράσταση μας. Δεν τα κατάφερα. Η αφυδάτωση προκαλεί αδυναμία, εξασθένιση, έλλειψη προσανατολισμού και πολλά άλλα, έως και λιποθυμία. Καθόλου καλό για τη δουλειά μας. Προκειμένου να αποφύγω λοιπόν τον κίνδυνο είπα να ακυρώσουμε.

Δεν ήταν ευθύνη του ΔΗΠΕΘΕΚ η ακύρωση της παράστασης. Ήμουν και είμαι άρρωστος. Σήμερα(χθες), το πρωί, πήρα τη δεύτερη ενδοφλέβια αντιβίωση και ορούς, και αισθανόμουν καλύτερα αλλά και πάλι δεν κατάφερα δυστυχώς να νιώσω τόσο δυνατός για να βγάλω την παράσταση. Δεν υπήρξαν ούτε καθυστερήσεις από το ΔΗΠΕΘΕΚ ούτε ανοργανωσιές. Περίμενα μέχρι το απόγευμα για να μετρήσω τις δυνάμεις μου. Το πρωί ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι θα έπαιζα αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας τα πράγματα άλλαξαν. Είναι ανθρώπινο και εντελώς φυσιολογικό… Την παράσταση δεν την ακύρωσε το ΔΗΠΕΘΕΚ. Την ακύρωσε η γαστρεντερίτιδα. Όπως αν έβρεχε θα την ακύρωνε ο καιρός. 

Είναι το λιγότερο χυδαίο να χρησιμοποιείται η αρρώστια ενός ανθρώπου για μικροπολιτικά παιχνίδια. Αν έχετε θέμα με τον Πρόεδρο σας, πείτε τα ευθέως. Τα άλλα είναι μ@@@κίες τούμπανα. Ευχαριστώ για τα περαστικά. Αν είμαι καλά αύριο θα παίξω. Αν όχι, δεν θα παίξω. Και να υπογράφετε τα άρθρα σας. Είναι σημάδι καλής δημοσιογραφίας. Και τώρα με συγχωρείτε… πάω να προσκυνήσω τον πορσελάνινο θεό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές